Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελάθηκαν οι οπαδοί με ΤΣΣΚΑ
| 2019-10-30 23:00:00

Ξέσπασμα Ολυμπιακών: "Να βγουν οι Αγγελόπουλοι - Θα έρθετε στο ΣΕΦ; - Κάνει δουλειά η... Ολυμπία"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ολυμπιακών: "Να βγουν οι Αγγελόπουλοι - Θα έρθετε στο ΣΕΦ; - Κάνει δουλειά η... Ολυμπία"!

Τρέλα στους οπαδούς, ατάκες-φωτιά για ΠΑΟ, Ιτούδη, Μπλατ.

Ολυμπιακός: Τρελάθηκαν οι οπαδοί με τη σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων κάλεσαν ο ένας τον άλλον να γεμίσουν το ΣΕΦ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αποθέωσαν τους παίκτες και πλέον ελπίζουν για τα καλύτερα.

Η σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook γέμισε από εκατοντάδες σχόλια. Γιατί δεν αποδοκιμάζουν μόνο όταν χάνει η ομάδα τους, την αποθεώνουν στις μεγάλες στιγμές. Το sportdog.gr σας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών

Έδειξαν ότι έχουν Αθλητικό εγωισμό σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα..που κάποιοι μιλούσαν για 30 άρες..

Υ.Γ. Φήμες λένε ότι ο "φυσαρμόνικα" ακόμα δίνει βολές στο τέλος Για την ΤΣΣΚΑ..

Μας τρέλανες πάλι

Να βγούνε οι Αγγελόπουλοι να μας πούνε τι παίζει τελικά !!

Αν πάει ο ρουμπιτ στο 4 πίσω από πριντεζη! μιλουτινοφ Ριντ sto 5... Και τσερι ροτσεστι στον άσσο με τν σπανουλη μόνο στο 2.....θα μιλάμε καλύτερα μετά

Κάνει δουλειά τελικά η εγκυμοσύνη της Ολυμπίας!!!

Ξαφνικά γίναμε ομάδα!!

Απόκρυψη ή αναφορά

Να πουμε εκτος απο ολους τους αλλους και ενα μπραβο στον Τσερι που το παλικαρι παραγκωνιστηκε απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε οτι ηρθε στην ομαδα και σημερα ηταν καταπληκτικος

Τεράστια νίκη. Η έλλειψη αγώνων έχει κοστίσει, είναι φανερό κυρίως στους Αμερικανούς που έχουν ανέβει αρκετά (είδατε που το ρόστερ δεν είναι τόσο χάλια;). Με τις αλλαγές μπορούμε να είμαστε πολύ πιο αξιοπρεπείς & ανταγωνιστικοί. Και τεράστια απουσία ο Κλάιμπερτ για ΤΣΣΚΑ

Λίγα τα σχόλια σήμερα. Ας ελπίσουμε να είναι περισσότερα τα εισιτήρια την Παρασκευή.

Τώρα να δω ποιοι θα έρθετε σεφ και άμα τυχόν είναι άδειο πια θα είναι η δικαιολογία

Τον πίνακα του γηπέδου μάγκες όπως κάναμε παλιά στα διπλά μας!!

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΣΕΦ !!! Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΗΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !

We have a pulse!!!! Hopefully the new players are what we were looking for. May still need one addition, but the win today showed that at least we have not given up!!

That's the Olympiakos I Know! Players fighting on every possessions. Great job on the offensive rebounds! Lack of talent doesn't count a lot if you fight hard on every ball. Let's go Reds!

Μας δώσατε μεγάλη χαρά μετά από καιρό...

Συγκινητική προσπάθεια. Συγκλονιστικη εμφάνιση. Εν τέλει μια πανάξια νίκη.

Είμαι από τους πρώτους που δεν το περίμεναν το αποτέλεσμα. Μακάρι να μην είναι αναλαμπή.

Θα κανει μεγάλες ήττες αλλα και πολυ μεγάλες νίκες, οπως σημερα! Εμεις πρεπει να ειμαστε εκει!!! Παντα να πιστεύουμε! Παντα να ελπίζουμε!!! Τα αδέρφια δεν σταμάτησαν να αγαπάνε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τα αδέρφια δεν σταμάτησαν να αγαπούν το μπασκετ!!! Θα (ξανά)γυρίσει ο τροχός! ΥΠΟΜΟΝΗ!

Έπος απίστευτο! Τί να πεις απλά μάγεψαν καί θυμησαν μία ένδοξη ομάδα άλλης εποχής! Ή συνέχεια θα δείξει! Συγχαρητήρια καί μακάρι αυτή ή νίκη να είναι ή αρχή μίας πορείας πού αρμόζει σε αυτήν την φανέλα! Ένδοξης!!!!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Σκληρή άμυνα και μεγάλα καλάθια. Κι αυτά τα έβαλε ο Paul. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Κι αν χάνουμε οι άλλοι να έχουν φτύσει αίμα.

Σημερα ηταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που ξερουμε!!! Πιεστικη Άμυνα, διάθεση, τρεξίματα και ομαδικότητα!!! ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους παίχτες!!!

Μας τελειώσατε από νωρίς; NOT!!!!

Αυτή η νικη, αυτο το διπλό να δώσει ώθηση τη μεγαλύτερη στους παίκτες, διπλό στη Μόσχα 11 χρονιά μετά (τελευταία φορά το 2008). Τωρα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, όλοι την Παρασκευή στο ΣΕΦ με τη Μακαμπι, στήριξη στα εύκολα και στα δύσκολα!!!

Τεράστια νίκη του Θρύλου.

Τώρα πάμε για 3 σερί νίκες εντός έδρας με Μακάμπι, Εφές και Ζαλγκίρις, έστω και με μισό πόντο.

Με 5-3 ρεκόρ αλλάζει άρδην η ψυχολογία της ομάδας και η βαθμολογική της θέση.

Ξερεις τι ειναι να νομιζεις οτι εισαι ομαδα για final4 (βαζελος), να πηγαινεις για να κερδισεις την Χιμκι κ να τρως 103 στο κεφαλι, και τι ειναι να πηγαινεις στηνΤΣΣΚΑ με 1000 προβληματα κ να τριβεις τα μουτρα του Ιτουδη στο παρκε? ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Να τι γίνεται όταν η γυναίκα του Σπανούλη είναι έγκυος !!!!

Τό κόκκινο εξπρές ξεκίνησε..!!! Άργησαν οι Αγγελόπουλοι να καταλάβουν τί συμβαίνει μέ Μπλατ αλλά... ΠΆΜΕ τώρα γερά.!! Όλοι εκεί τήν Παρασκευή!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags