Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνω κάτω η Εφές - Έξαλλος ο Αταμάν - "Έκραξε" παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου
| 2019-10-31 23:34:00

Άνω κάτω η Εφές - Έξαλλος ο Αταμάν - "Έκραξε" παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου

Sportdog Team
Άνω κάτω η Εφές - Έξαλλος ο Αταμάν - "Έκραξε" παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου

Τα... πήρε ο Τούρκος τεχνικός.

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές: Η ήττα από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε κλυδωνουσμούς στις τάξεις της τουρκικής ομάδας, με τον προπονητή της, Εργκίν Αταμάν, να κατακρίνει την εμφάνιση του Βασίλιε Μίτσιτς, αφήνοντας αιχμές για τον επαγγελματισμό του στη συνέντευξη Τύπου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε ένα εκτός έδρας, δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν αυτό το ματς. Ήμασταν πιο χαλαροί. Ήρθαμε εδώ με τέσσερις νίκες. Κάποιοι παίκτες μας προσπάθησαν σκληρά. Όμως, για εμένα είναι απαράδεκτο κάποιοι να μην προσπαθούν το ίδιο σκληρά. Έτσι, δεν σέβονται τους φίλους τους, τους συμπαίκτες τους, που τα δίνουν όλα στο παρκέ.

Παίξαμε απαίσια, σουτάραμε απαίσια. Ο Μίσιτς και ο Σιμόν, δύο σκόρερ μας, σούταρα 1/15 τρίποντα. Ο πλέι μέικερ μας έκανε 7 λάθη. Ήταν ο MVP πριν δύο μέρες (σ.σ. ο Μίτσιτς). Αυτή τη φορά έκανε 7 λάθη με 0/6 σουτ. Αυτό για εμένα δεν είναι επαγγελματικό. 

Φυσικά, είμαστε στην αρχή της Euroleague. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Όμως, πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Έχουμε οκτώ διπλές αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ράις και ο Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικοί»

Για τον λόγο που κριτικάρει δημόσια τον Μίσιτς, απάντησε: «Είμαστε σε συνέντευξη Τύπου και λέω την άποψή μου, εντάξει; Είναι η άποψή μου αυτή. Σας ευχαριστώ» και στη συνέχεια αποχώρησε από το πάνελ χωρίς να δεχθεί άλλες ερωτήσεις, φανερά νευριασμένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags