Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Ντόρσεϊ για την Εθνική Ελλάδας - Θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες;
| 2019-11-03 13:07:00

Αποκάλυψη Ντόρσεϊ για την Εθνική Ελλάδας - Θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ντόρσεϊ για την Εθνική Ελλάδας - Θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Ο άσος της Μακάμπι στο προσκήνιο.

Μετά την μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αγωνιστικά στοιχεία που έδωσαν στην ομάδα του, Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη νίκη με 90-65 επί των «ερυθρολεύκων» στο ΣΕΦ, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρώτη του επαφή με ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Έλληνας διεθνής, σκόραρε 19 πόντους σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ συγκέντρωσε 23 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, επιδόσεις που αποτελούν ρεκόρ καριέρας στα μόλις έξι ματς που έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ, τόνισε ότι τα γρήγορα σουτ του έδωσαν ρυθμό και ότι η άμυνα του, του προσέφερε ποιότητα στο παιχνίδι.

Τέλος δεν δίστασε να σχολιάσει του λόγους για τους οποίους το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του, τόσο στο Προολυμπιακό τουρνουά όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση πρόκρισης.



Αναλυτικά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για τον Ολυμπιακό και τα συναισθήματα να αγωνιστεί κόντρα σε ελληνική ομάδα: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος. Ξέραμε από την αρχή ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που έδειξε από τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο, ακολουθώντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Στην επανάληψη, ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε το ίδιο πράγμα και εμείς. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο (ΣΕΦ) και είναι πολύ σημαντικό που το πετύχαμε. Το συναίσθημα να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο ήταν εξαιρετικό. Γνωρίζω ότι έχω κόσμο εδώ που με υποστηρίζει και το να καταφέρνω να πάρω την νίκη και να «τελειώνω» την δουλειά για την ομάδα μου, με έκανε πολύ χαρούμενο».

Για τα στοιχεία που έδωσαν την νίκη στην Μακάμπι: «Παίξαμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί. Πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το ματς. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και κυκλοφορήσαμε πάρα πολύ σωστά την μπάλα. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το μομέντουμ που έχουμε ξεκινήσει από εδώ και πέρα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πέτυχα κάποια σουτ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού τα οποία με βοήθησαν βρω γρήγορα ρυθμό και γενικά ήθελα να είμαι αρκετά επιθετικός. Αμυντικά έκανα κάποια πράγματα που βοήθησαν και εμένα και την ομάδα, όπως κάποια ριμπάουντ που πήρα, ενώ το να είμαι καλός στα αμυντικά μου καθήκοντα με βοήθησε στην συνολική μου εικόνα».

Για το ότι δεν αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το μέλλον του με την «Επίσημη Αγαπημένη»: «Το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν είχα βρει κάποιο συμβόλαιο για την σεζόν που θα ξεκινούσε και ήμουν σε αναζήτηση ομάδας. Αυτό που έθεσα ως προτεραιότητα ήταν να εξασφαλίσω ότι θα κλείσω σε κάποια ομάδα, το χρονικό σημείο δεν βόλευε και έτσι δεν μπόρεσα να είμαι στην Κίνα. Από εδώ και πέρα, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα, θα το κάνω. Θα ήθελα να βοηθήσω την Ελλάδα σε περίπτωση που προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ αν μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις με τον σύλλογο γιατί όχι και να συμμετάσχω στο Προολυμπιακό τουρνουά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags