Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ατάκα Βασιλακόπουλου σε Αυγενάκη: "Να του πείτε ότι είμαι κούκλος"
| 2019-11-08 13:52:00

Απίστευτη ατάκα Βασιλακόπουλου σε Αυγενάκη: "Να του πείτε ότι είμαι κούκλος"

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα Βασιλακόπουλου σε Αυγενάκη: "Να του πείτε ότι είμαι κούκλος"

Απίθανη δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ.

ΕΟΚ: Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος υποδέχτηκε στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας τον Ρικ Πιτίνο, όπου συμφώνησαν και ανακοίνωσαν πως ο Αμερικανός τεχνικός θα αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ στις δηλώσεις που έκαναν μόλις τελείωσε η συνάντηση ο Βασιλακόπουλος ρώτησε αστειευόμενος με τους φωτογράφους και τους οπερατέρ "πώς είμαι;" και του απάντησαν επίσης χαριτολογώντας "κούκλος". 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανταπάντησε "Να πείτε του Αυγενάκη πως είμαι κούκλος" ρίχνοντας το "καρφί" του στον υφυπουργό Αθλητισμού με τον οποίο είναι σε ρήξη.

Έπειται με τις δηλώσεις που έκανε σχολίασε: 

"Εδώ και δυο ώρες είναι προπονητής της Εθνικής. Είχαμε κάνει μία προεργασία, μέχρι και οι λεπτομέρειες ήταν συμφωνημένες. Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει, για να πάρετε εσείς καμια φωτογραφία και καμιά δήλωση".

Σχετικά με τους λόγους της επιλογής, τόνισε: "Η προϋπηρεσία του στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το όνομα που έχει. Είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, ειδικά στο πανεπιστημιακό. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την Ελλάδα. Δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης και ποιος ο Αντετοκούνμπο. Τους ξέρει όλους, τα ξέρει όλα τα παιδιά".

Σε ερώτηση για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, τόνισε: "Ούτε καν άνοιξε ζήτημα οικονομικής αποζημίωσης".

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας, ανέφερε: "Γι' αυτό έχουμε τον Πιτίνο, γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε για τη συμμετοχή, αλλά για να νικήσουμε και να περάσουμε".

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν η ομοσπονδία δίνει απαντήσεις κι αποκρίθηκε: "Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Η ΕΟΚ κοιτάει πως θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις σε κανέναν. Δεν απαντάει, δουλεύει, εργάζεται η ΕΟΚ για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά αυτό κρίνεται".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags