Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιτέλους νίκη για Ομπράντοβιτς - Ξέσπασε η Φενέρ στο τέλος
| 2019-11-08 21:47:00

Επιτέλους νίκη για Ομπράντοβιτς - Ξέσπασε η Φενέρ στο τέλος

Sportdog Team
Επιτέλους νίκη για Ομπράντοβιτς - Ξέσπασε η Φενέρ στο τέλος

Με πολύ άγχος κατέβαλε τη Μπάγερν.
 

Euroleague: Η Φενέρμπαχτσε... ξύπνησε στο τέλος και έβγαλε αντίδραση κόντρα στην Μπάγερν (90-82), επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague. Κορυφαίος ο Ουίλιαμς, θετικός ο Σλούκας.

Η Φενέρ δεν είχε άλλα περιθώρια και ήξερε ότι δεν την... έπαιρνε να μετρήσει άλλη ήττα, κάτι που τελικά έπαιξε και κομβικό ρόλο στο να κάμψει την αντίσταση της Μπάγερν (90-82). 

Οι Γερμανοί πάλεψαν για 30 λεπτά, όμως στην τελευταία περίοδο κατέρρευσαν και γκρέμισαν όσα έχτιζαν, για να πέσουν στο 3-4. Αντίθετα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέτυχε την δέυτερη νίκη της στην Euroleague, έχοντας σε σπουδαίο βράδυ τον Ντέρικ Ουίλιαμς (19 πόντοι, 3 ριμπάουντ). Καλός και ο Νάντο Ντε Κολό (12 πόντοι, 4 ασίστ), θετικός ξανά ο Κώστας Σλούκας (13 πόντοι, 3 ασίστ), καθοριστικός με 14 πόντους και 4/5 τρίποντα ο Μελίχ Μαχμούτογλου. Ο Μονρό πάλεψε (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ) αλλά δεν ήταν αρκετός για τους ηττημένους.

Το ματς ξεκίνησε σε χαμηλό τέμπο και οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο μέχρι το 10΄, με την Φενέρ να παίρνει ελαφρύ προβάδισμα (18-15) στο τέλος τη πρώτης περιόδου. 

Η Μπάγερν ανέβασε στροφές στη συνέχεια με τους Λούσιτς - Λο και βρήκε σκορ, όμως η Φενέρ δεν έμεινε... πίσω. Οι Τούρκοι είχαν σταθερά απαντήσεις  και με οδηγούς τους Ντε Κολό και Ουίλιαμς έκλεισαν το ημίχρονο με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα (40-39).

Ίδια η εικόνα και στη τρίτη περίοδο. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με την Μπάγερν να εκμεταλλεύεται μεγάλα σουτ από Λούσιτς και Ζίπσερ για να περάσει μπροστά στο σκορ (61-62). 

Η κατάσταση στο ματς άλλαξε στο τέταρτο δεκάλεπτο: Εκεί, η Φενέρ... ξέσπασε, πίεσε στην άμυνα, πέτυχε μεγάλα σουτ και με ένα επιμέρους 29-20 ανέτρεψε το σκορ για να φτάσει στη νίκη με το τελικό 90-82.

Δεκάλεπτα: 18-15, 40-39, 61-62, 90-82

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags