Facebook Pixel Κώστας Σλούκας: Χαμός στην Τούρκια με Σλούκα και το πανό για Κεμάλ - "Είμαι Έλληνας, σέβομαι την ιστορία σας" (BINTEO)
| 2019-11-10 18:24:00

Χαμός στην Τούρκια με Σλούκα και το πανό για Κεμάλ - "Είμαι Έλληνας, σέβομαι την ιστορία σας" (Vid)

Sportdog Team
Χαμός στην Τούρκια με Σλούκα και το πανό για Κεμάλ - "Είμαι Έλληνας, σέβομαι την ιστορία σας" (Vid)

Γιατί δεν ακούμπησε το πανό; Ιδού η εξήγησή του!

Κώστας Σλούκας: Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώστε στην Τουρκία, μετά την κίνηση του Κώστα Σλούκα να μην αγγίξει το πανό προς τιμήν του Κεμάλ Ατατούρκ πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσέ.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και πάρα πολλοί Τούρκοι μέσω twitter, αλλά και με σχόλια στο προσωπικό προφίλ του Έλληνα άσου στο Instagram, έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν, ενώ οι πιο... ακραίοι του πρότειναν να επιστρέψει στην Ελλάδα.  

Ο Σλούκας πάντως με δήλωσή του προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους για όσα συνέβησαν πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας, τόνισε πως σέβεται απόλυτα την ιστορία της Τουρκίας και συμπλήρωσε ότι η κίνησή του δεν έγινε συνειδητά.

Αναλυτικά τι αναφέρει ο διεθνής άσος στην ανακοίνωση της Φενέρ:

"Παρακαλώ, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί αυτήν την άποψη για μένα. Σέβομαι αυτή τη χώρα και αυτήν την ομάδα. Εδώ και πέντε χρόνια είμαι εδώ. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πως αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Αγωνίζομαι για την ομάδα και τη χώρα. Γνωρίζω, ότι υπάρχει σημαντική ιστορία πίσω από αυτή τη χώρα. Πάντα δείχνω σεβασμό. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά εδώ και πέντε χρόνια είμαι εδώ και κάθε μέρα πολεμώ για τη Φενέρμπαχτσε που είναι ένας από τους εκπροσώπους της Τουρκίας. "

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags