Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βγήκε μπροστά ο Παππάς - Τρομερές δηλώσεις για Πεδουλάκη!
Μπάσκετ
| 2019-11-16 19:30:00

Βγήκε μπροστά ο Παππάς - Τρομερές δηλώσεις για Πεδουλάκη!

Sportdog Team
Βγήκε μπροστά ο Παππάς - Τρομερές δηλώσεις για Πεδουλάκη!

Ηγετική παρέμβαση του Έλληνα άσου.
 

Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς δεν δίστασε να προβεί σε "σκληρή" αυτοκριτική για την αγωνιστική κρίση του Παναθηναϊκού και να υπερασπιστεί τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί του Ιωνικού και εκθείασε τον Πεδουλάκη, χαρακτηρίζοντάς ως απόλυτα έντιμο και σοβαρό προπονητή, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα άσχημα αποτελέσματα του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Έχουμε τεράστιο μερίδιο για τα αποτελέσματα που είχαμε νωρίτερα. Είναι μονόδρομος η κατάσταση. Απομακρύνθηκε ένας προπονητής που είναι απόλυτα έντιμος και σοβαρός. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Για 8 πόντους, αντί να έχουμε μεγαλύτερο ρεκόρ και να είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τρέχουμε. Το μπάσκετ είναι λεπτομέρειες, αυτές φέρνουν ήττες που ίσως δεν έχουν και γυρισμό. Συνεχίζουμε τώρα με τον κόουτς Βόβορα, που είναι επίσης ένας σεβάσμιος προπονητής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags