Facebook Pixel Ολυμπιακός:
| 2019-11-27 15:16:00

"Ντου" Αγγελόπουλων! Αυτοί "κλείνουν" στον Ολυμπιακό - "Τρελή" επιστροφή ψηλού - "Μπαμ" από NBA

του Pick n' Scroll
"Ντου" Αγγελόπουλων! Αυτοί "κλείνουν" στον Ολυμπιακό - "Τρελή" επιστροφή ψηλού - "Μπαμ" από NBA

Φτιάχνουν από τώρα ομαδάρα για του χρόνου. Έχουμε ονόματα!

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με την αρχή της σεζόν, όταν έχανε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Αν είχε νικήσει και την Μπάγερν, που ήταν δικό του ματς, όλα θα ήταν καλύτερα για τους Πειραιώτες.

Ο χρόνος, όμως, δεν γυρίζει πίσω και όλοι έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με την Αρμάνι. Εκεί, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα να παραμείνει σε τροχιά οκτάδας. Η οκτάδα γενικά είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά θα γίνει πολύ πιο δύσκολη αν χαθούν κι άλλα εντός έδρας παιχνίδια.

Είναι νωρίς ακόμα, παρόλα αυτά πάντα το μυαλό των μεγάλων ομάδων στρέφεται και στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά καπαρώσει για του χρόνου τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που πλέον παίζει πολύ καλά στη Μούρθια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που διαπρέπει στον Ιωνικό Νικαίας, θα επιστρέψει το καλοκαίρι από τον δανεισμό του, και δεν αποκλείεται να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα ο Ίθαν Χαπ.

Ο Αμερικάνος σέντερ πήγε το καλοκαίρι που μας πέρασε στον Πειραιά, προερχόμενος από το κολλέγιο. Ήταν στο Ουισκόνσιν, έπαιζε πολύ καλά, άλλο, όμως, το NCAA και άλλο η Ευρωλίγκα.

Στον Ολυμπιακό ο Ίθαν Χαπ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και έτσι πολύ σωστά δόθηκε δανεικός στην ιταλική Κρέμονα. Εκεί παρουσιάζεται σαν έτοιμος από παλιά, καθώς οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι είχε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, οδηγώντας την Κρεμόνα σε μεγάλη νίκη επί της Τριέστε. Στα τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει 17.3 πόντους και 8 ριμπάουντ ως μέσους όρους, κάνοντας τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Αν συνεχίσει έτσι, όπως αναφέραμε, δεν αποκλείεται του χρόνου να πάρει και πάλι ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει βασικό στόχο να ξαναγίνει πιο ελληνικός και πάντα στο ραντάρ του είναι ο Ναζρ Μήτρου Λονγκ, που βρίσκεται στους Πέισερς, αλλά παίζει από ελάχιστα έως καθόλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags