Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από πρώην παίκτη του ΠΑΟ: "Σκέφτηκα να σταματήσω την καριέρα μου - Ένιωθα απαίσια"
| 2019-11-28 14:26:00

Αποκάλυψη από πρώην παίκτη του ΠΑΟ: "Σκέφτηκα να σταματήσω την καριέρα μου - Ένιωθα απαίσια"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από πρώην παίκτη του ΠΑΟ: "Σκέφτηκα να σταματήσω την καριέρα μου - Ένιωθα απαίσια"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Παναθηναϊκός: Αποκαλυπτικός ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε λιθουανικό μέσο, σχετικά με το καλοκαίρι που αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Έπαιρνα την μπάλα, πάλευα να τη σηκώσω για να σουτάρω, αλλά δεν μπορούσα. Ούτε τη μπάλα δεν μπορούσα να σηκώσω. Σκέφτηκα πως δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό  πριν από τα πλέι οφ.

Ήταν πολύ οδυνηρό για εμένα. Ένιωσα ότι απογοήτευσα την ομάδα. Κατάλαβα ότι δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Αυτές είναι οι δικές μου στιγμές σε τόσο σημαντικούς αγώνες, αλλά σκέφτηκα ότι τώρα η στιγμή έφτασε και δεν είμαι αυτός που πρέπει".

Για το καλοκαίρι που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: "Ενιωσα απαίσια, σαν να με χτυπά κάτι στο στομάχι. Δεν θα έλεγα πως βίωσα κατάθλιψη, αλλά ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Σκεφτόμουν γιατί κανείς δεν με ήθελε; Γιατί με έχουν ξεγράψει. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως πρέπει να τερματίσω την καριέρα μου. Ένιωθα πως δεν αξίζω κάποια ευκαιρία. Αλλά μου μίλησε η γυναίκα μου και με ρώτησε αν είμαι τρελός επειδή σκέφτομαι να τελειώσω την καριέρα μου στα 31. Μου έδωσε δύναμη και μου είπε πως θα πάρω την ευκαιρία που ζητάω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags