Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Ρίβερς: "Δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε τη μπάλα - Σκέφτηκα να σταματήσω"
| 2019-11-28 19:58:00

Συγκλονίζει ο Ρίβερς: "Δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε τη μπάλα - Σκέφτηκα να σταματήσω"

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Ρίβερς: "Δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε τη μπάλα - Σκέφτηκα να σταματήσω"

Μιλάει για τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του.

Για το διάστημα που ένιωθε αφόρητους πόνους όταν ακόμα ήταν στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του και αποκαλύπτοντας ότι για μια στιγμή τότε, σκέφτηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

«Έπαιρνα την μπάλα, προσπαθούσα να τη σηκώσω και να σουτάρω και δεν υπήρχε αποτελέσματα. Δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω την μπάλα, ούτε να κάνω μια κάμψη. Είμαι μαχητής. Ακόμη κι αν δεν έβαζα πόντους, πίστευα ότι μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου με άλλους τρόπους. Ήταν πολύ οδυνηρό για εμένα.

Ένιωσα ότι απογοήτευσα όλο τον οργανισμό και την ομάδα. Κατάλαβα ότι δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Αυτές είναι οι δικές μου στιγμές, σε τόσο σημαντικούς αγώνες, αλλά σκέφτηκα ότι η στιγμή έφτασε κι εγώ δεν είμαι αυτός που πρέπει», ήταν αρχικά τα λόγια του περιγράφοντας το πώς ένιωθε μετά από έναν αγώνα του Τριφυλλιού με την Μακάμπι.

«Ένιωσα απαίσια, σαν να με χτυπά κάτι στο στομάχι. Τι πάει στραβά μαζί μου; Ένιωθα ότι θα βρεθώ κάτω από τη γη. Δεν θα έλεγα πως βίωσα κατάθλιψη, αλλά ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Γιατί κανείς δεν με ήθελε; Γιατί με είχαν ξεγράψει; Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Ρώτησα τον ατζέντη μου, τι… διάολο συμβαίνει και τι πρέπει να κάνω, αφού εδώ και έξι χρόνια παίζω στο κορυφαίο επίπεδο;

Καταλαβαίνω ότι αυτός ο τραυματισμός ήρθε σε κακή στιγμή, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Για μια στιγμή σκέφτηκα μήπως πρέπει να τερματίσω την καριέρα μου. Ένιωθα πως δεν αξίζω κάποια ευκαιρία. Τότε όμως με συνέφερε η γυναίκα μου, η οποία με ρώτησε αν είμαι τρελός και στα 31 μου σκεφτόμουν να αποσυρθώ. Μου είπε να μείνω θετικός και η ευκαιρία θα έρθει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags