Facebook Pixel Σκάει "μπαμ" με Μήτρου-Λονγκ, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα
| 2019-12-03 10:43:00

Σκάει "μπαμ" με Μήτρου-Λονγκ - Κάνει "όργια" στις ΗΠΑ, ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα - Πού θα πάει;

του Pick n' Scroll
Σκάει "μπαμ" με Μήτρου-Λονγκ - Κάνει "όργια" στις ΗΠΑ, ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα - Πού θα πάει;

Τρομερά στατιστικά από τον ομογενή παικταρά. Κάτι μυρίσαμε... 

Τις προηγούμενες μέρες γράψαμε για τον Ελληνοαμερικάνο Τζον Πάπας, ο οποίος παίζει στο Μονμάουθ των ΗΠΑ και ήδη τον παρακολουθούν ομάδες της Α1.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος ομογενής, που βρίσκεται στο ραντάρ των ελληνικών ομάδων. Σε αυτό είναι και ο Ελάια Μήτρου-Λονγκ. Αν σας φαίνεται γνωστό το επίθετο, δεν πρόκειται για κανέναν άλλον παρά για τον αδερφό του Ναζρ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος παίζει στους Πέισερς και έχει αναφερθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Ελάια Μήτρου-Λονγκ ολοκληρώνει φέτος την κολλεγιακή του καριέρα, παίζοντας στο UNLV, το πανεπιστήμιο, δηλαδή, Νεβάδα Λας Βέγκας. Και δεν παίζει απλά. Παίζει πολύ καλά, έχοντας μέχρι στιγμής 12.9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ.

Στο ΝΒΑ δύσκολα θα βρεθεί. Πολύ δύσκολα. Είναι καλός παίκτης, αλλά για το ΝΒΑ προηγούνται πολλά άλλα κολλεγιόπαιδα. Έτσι δεν αποκλείεται να τον δούμε από τα μέρη μας. Είναι γκαρντ με καλά επιθετικά στοιχεία, παίκτης που καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι.

Στο τελευταίο ματς της ομάδας του σημείωσε 29 πόντους, αλλά το πανεπιστήμιο του έχασε από το Σινσινάτι. Κρατήστε, λοιπόν, το όνομα, γιατί το καλοκαίρι μπορεί να χρειαστεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη κίνηση Αγγελόπουλων πριν το ντέρμπι - Συνάντηση με ΠΑΟ - Δεν ξανάγινε! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags