Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μήτογλου αποθέωσε Πρίντεζη
Μπάσκετ
| 2019-12-05 18:23:00

Αποθέωση για Ολυμπιακό από "πράσινο" άσο - Τρομερή ατάκα για Πρίντεζη

Sportdog Team
Αποθέωση για Ολυμπιακό από "πράσινο" άσο - Τρομερή ατάκα για Πρίντεζη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το ντέρμπι "αιωνίων" της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της media day του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Πρίντεζη, επισημαίνοντας ότι το μαρκάρισμά του θα είναι μια πρόκληση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι: "Μας λείπουν αυτά τα παιχνίδια. Παίζουμε στην έδρα μας, θα είναι ένα ματς με μεγάλη ένταση και πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό αν θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και την τύχη της αναμέτρησης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικό ρυθμό. Έχουμε βρει τα πατήματα και το δείξαμε από τις δύο εκτός έδρας νίκες. Αυτό βέβαια είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι που θα κριθεί στην διάθεση, που πιστεύω ότι θα κρίνει το αποτέλεσμα".

Για τη... μάχη με τον Γιώργο Πρίντεζη: "Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Θα είναι μια πρόκληση για εμένα, όμως είναι ένα καινούριο παιχνίδι και πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν".

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: "Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Η στήριξη τους είναι καταπληκτική όλη την χρονιά, ελπίζω να συνεχίσουν να έχουν αυτή την εικόνα και να ξέρουν ότι μας βοηθούν πολύ και το εκτιμούμε στο μέγιστο βαθμό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags