Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Παραμιλάει ακόμη όλη η Ελλάδα για τη ματσάρα που είδε χθες στο ΟΑΚΑ
| 2019-12-07 13:15:00

"Μπαμ" Πιτίνο με ψηλό NBA - Τινάζει πάλι την μπάνκα ο Δημήτρης - Έτσι "κλειδώνει" το Final4!

του Pick n' Scroll
"Μπαμ" Πιτίνο με ψηλό NBA - Τινάζει πάλι την μπάνκα ο Δημήτρης - Έτσι "κλειδώνει" το Final4!

Σκάει μεταγραφάρα. Νέος Κιλπάτρικ. Αποκάλυψη sportdog!

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Παραμιλάει ακόμη όλη η Ελλάδα για τη ματσάρα που είδε χθες στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διαφήμισαν το μπάσκετ, στο καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το δίκαιο θα ήταν η... ισοπαλία, αλλά ισοπαλία υπάρχει στο μπάσκετ, όχι, όμως, στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πήρε τους δύο βαθμούς στη παράταση, έστω κι αν δεν έπαιξε καλό μπάσκετ. Δεν έπαιξε μπάσκετ Πιτίνο. Τα κατάφερε, όμως, γιατί είχε σε σπουδαία βραδιά τον Ταϊρίς Ράις, ο οποίος έσπασε όλα τα κοντέρ με τους 41 πόντους που σημείωσε.

Πάντως, αν παίξει όπως χθες στα επόμενα πολύ δύσκολα ματς που έχει το "τριφύλλι", δύσκολα θα έχει τύχη.

Πολλοί ρωτούσαν γιατί δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο ο Ουάιλι. Η απάντηση του Πιτίνο ήταν ότι είχε να κάνει με θέμα τακτικής. Όπως και να είναι, ο Παναθηναϊκός έχει θέμα στους ψηλούς, κάτι, που έχει επισημάνει από την πρώτη στιγμή ο Αμερικάνος προπονητής.

Και δεν θα αργήσει η ώρα που θα το λύσει. Αλλωστε από την πρώτη στιγμή ο Πιτίνο και οι συνεργάτες του επεξεργάζονται την αγορά, ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για επιστροφή στο φάιναλ-φορ και θα κάνει μία ακόμη οικονομική υπέρβαση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Πιτίνο θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Γιεκίρι που κάνει "παπάδες" με τη φανέλα της Βιλερμπάν, αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο εκλεκτός του δεν θα προέρχεται από ομάδα της Ευρωλίγκας. 

Ισως έρθει κατευθείαν από το ΝΒΑ, όπως έγινε πέρυσι με τον Σον Κιλπάτρικ. Η ουσία είναι ότι θα γίνει μεταγραφή, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάει όσο το δυνατόν πιο ισχυρός στην τελική ευθεία της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τη Δώρα Παντέλη στο ΟΑΚΑ - Τρομερή εμφάνιση - Πέταξε έξω τον... (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags