Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίθανες ατάκες για Χαραλαμπόπουλο: "Είναι ταλέντο επιπέδου Ντόντσιτς"!
Μπάσκετ
| 2019-12-13 21:18:00

Απίθανες ατάκες για Έλληνα του Ολυμπιακού: "Είναι ταλέντο επιπέδου Ντόντσιτς"!

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες για Έλληνα του Ολυμπιακού: "Είναι ταλέντο επιπέδου Ντόντσιτς"!

Πρωτοφανής αποθέωση!
 

Ολυμπιακός: Ως τεράστιο ταλέντο, επιπέδου Λούκα Ντόντσιτς, χαρακτήρισε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο Βαγγέλης Τσάπας.

Ο πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας μίλησε στο "ΦΩΣ" και τον Θέμη Σινάνογλου, πλέκοντας το εγκώμιο του Έλληνα άσου που παίζει στην ομάδα της Νίκαιας με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Τσάπας υποστήριξε πως ο Χαραλαμπόπουλος έχει ξεκινήσει την πορεία του ώστε να γίνει το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ και τόνισε πως μόνο οι τραυματισμοί θα μπορούσαν τον "φρενάρουν".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είσαι χρόνια στο μπάσκετ και γνώστης του σπορ, πώς βλέπεις την πρόοδο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου;

«Ο Ολυμπιακός θα βγει πολύ κερδισμένος από αυτό το ντιλ! Το παιδί θα αφήσει εποχή. Είναι το επόμενο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ. Ή μάλλον όχι ταλέντο. Μεγάλο ταλέντο ήταν. Τώρα είναι στον δρόμο για να γίνει ο επόμενος μεγάλος παίκτης που βγάζει το ελληνικό μπάσκετ! Διάφορες ατυχίες το είχαν αφήσει πίσω το παιδί. Αλλά είναι εδώ, μιλάμε για παίκτη που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 23 χρόνια, δουλεύει πάρα πολύ, είναι πολύ συγκεντρωμένος, έχει πολλή διάθεση και είναι τρομερά καλός! Πώς να το κάνουμε δηλαδή. Εμείς που τον ζούμε από κοντά, είναι τρομερά καλός παίκτης. Ο Βασίλης είναι ταλέντο επιπέδου Ντόντσιτς.»

Και τώρα με το Περιστέρι στα τελευταία δευτερόλεπτα έβαλε 5 πόντους και πήρε το ματς.

«Στη δεύτερη παράταση ουσιαστικά ήταν αυτός που μας κράτησε! Έβαλε 7 πόντους στη δεύτερη παράταση. Μεγάλη νίκη, διότι το Περιστέρι είναι γεμάτη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Και αντικειμενικά είναι ένα σκαλί καλύτερη ομάδα από εμάς.»

Ο δανεισμός του Χαραλαμπόπουλου για πόσο καιρό είναι;

«Για έναν χρόνο.»

Με ποιον είχες μιλήσει από τον Ολυμπιακό;

«Με τον Μπαφέ.»

Υπάρχει όρος να παίζει συνεχώς;

«Τέτοιος όρος δεν υπάρχει στο συμβόλαιο. Ευνόητο όμως είναι. Αυτή ήταν η συμφωνία, το ξέραμε και οι δύο πλευρές. Γιατί να ερχόταν αλλιώς σε εμάς; Όμως δεν χρειαζόταν καν τέτοια συμφωνία, ο παίκτης είναι τόσο καλός που είναι πολυτέλεια για εμάς! Όλες οι πλευρές βγαίνουν πολύ κερδισμένες - και εμείς και ο Ολυμπιακός και ο παίκτης. Παίρνουμε μεγάλη βοήθεια από τον Βασίλη.»

Ποια είναι τα ατού του;

«Είναι παίκτης-ορχήστρα, βοηθά σε όλους τους τομείς στο σύγχρονο μπάσκετ! Δεν είναι ο Σπανούλης που θα κάνει ένα πράγμα τέλεια, αλλά ένα πράγμα. Κάνει τα πάντα. Παίρνει ριμπάουντ, σουτάρει από μακριά, κάνει ντράιβ, σκοράρει, παίζει άμυνα, βοηθά να βγει ψηλά να παίξει ζώνη, μπορεί να μαρκάρει και αντίπαλο γκαρντ, παίζει στο «4», παίζει στο «3», μπορεί να παίξει τέσσερις διαφορετικές θέσεις! Ψηλό κορμί που μπορεί να κάνει τα πάντα, είναι πολυεργαλείο. Και έχει πολύ ψωμί μπροστά του, ακόμα είναι στα 22. Γουστάρει το κλίμα σε εμάς, γουστάρει την παρέα, γιατί δεν έχουμε πολλούς ξένους, θέλω η ομάδα μου να έχει πολλούς Έλληνες.»

Καλά κάνεις.

«Μα, για μια ομάδα σαν εμάς, που δεν μπορεί να έχει μεγάλο μπάτζετ, είναι μονόδρομος το να έχει πολλούς Έλληνες. Τραβάει το ενδιαφέρον περισσότερο.»

Η καλύτερη θέση για τον Χαραλαμπόπουλο ποια θεωρείς ότι είναι;

«»Η θέση «3».

Του έκαναν κακό που τον είχαν πάει στο «4»;

«Όλα είναι σχετικά. Είναι και τι συμπαίκτες έχεις σε μία ομάδα. Ο Βασίλης μπορεί και στο «3», μπορεί και στο «4», αλλά αισθάνεται καλύτερα στο «3» νομίζω.»

Έχει γίνει πιο ελαφρύς.

«Δουλεύει πολύ, είναι εργατικός, έχει βάλει έναν σκοπό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχει τραυματισμούς αυτό το παιδί. Να μην είναι πάλι άτυχος.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags