Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χίμκι: "Στράβωσε" με Κεμζούρα ο Σπανούλης επειδή τον έκανε αλλαγή - Φώναζε ο κόσμος στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2019-12-18 23:23:00

"Στράβωσε" με Κεμζούρα ο Σπανούλης επειδή τον έκανε αλλαγή - Φώναζε ο κόσμος στο ΣΕΦ!

Sportdog Team
"Στράβωσε" με Κεμζούρα ο Σπανούλης επειδή τον έκανε αλλαγή - Φώναζε ο κόσμος στο ΣΕΦ!

Απίστευτο σκηνικό με Χίμκι, πείσμωσε ο "Kill Bill"!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια τεράστια νίκη με επική ανατροπή επί της Χίμκι, με τον Βασίλη Σπανούλη να το παίρνει πάνω του χάρη στο φοβερό τρίποντο που πέτυχε στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα στο ΣΕΦ είχε γίνει «χαμός» εξαιτίας μιας απόφασης του Κεστούτις Κεμζούρα, η οποία ενόχλησε τον «Kill Bill» και… σήκωσε στο πόδι το γήπεδο.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην… κόψη του ξυραφιού λίγα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Κεμζούρα απέσυρε τον Σπανούλη, ο οποίος δεν είδε με καλό μάτι την αλλαγή του σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Σπανούλη να απευθύνεται στον προπονητή του μετά την αλλαγή, δείχνοντας αρκετά ενοχλημένος καθώς πήγαινε στον πάγκο.

Η επιλογή του Λιθουανού τεχνικού να αποσύρει τον «Kill Bill» δεν άρεσε ούτε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν δίστασαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους.

Το κοινό του ΣΕΦ αποδοκίμασε τον Κεμζούρα για την απόφασή του την ώρα της αλλαγής και άρχισε να αποθεώνει τον Σπανούλη, τραγουδώντας ρυθμικά το όνομά του!

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έδωσε την… απάντησή του στη συνέχεια, αφού όχι μόνο επανήλθε στο ματς, αλλά «υπέγραψε» και την τρομερή ανατροπή του Ολυμπιακού με το μεγάλο τρίποντο που σκόραρε 19 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο σκηνικό στο ημίχρονο στο ΣΕΦ - Κλείδωσαν στα αποδυτήρια παίκτη της Χίμκι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags