Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χοντρή "επίθεση" σε Ράις, Φριντέτ - "Δεν είναι κορόιδο ο Γιαννακόπουλος"
| 2019-12-20 14:02:00

Χοντρό "ντου" σε Ράις, Φριντέτ - "Δεν είναι κορόιδο ο Γιαννακόπουλος - Αυτόν πάρε, να... σκοτώνει"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Χοντρό "ντου" σε Ράις, Φριντέτ - "Δεν είναι κορόιδο ο Γιαννακόπουλος - Αυτόν πάρε, να... σκοτώνει"!

Φοβερή ατάκα για Σφαιρόπουλο. Ποιος τα έκανε όλα μαντάρα χθες;

Δικό του παιχνίδι έχασε ο Παναθηναϊκός με τη Μακάμπι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Παύλου.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο sportdog για την ήττα του Τριφυλλιού, ανέλυσε τα μειονεκτήματα της ομάδας και έκανε λόγο για μία μεταγραφή που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει.

Ποια εικόνα αποκομίσατε από αυτήν την ήττα του Παναθηναϊκού;

"Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν φανταστικός. Έπαιζε μόνο ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα ισορρόπησαν. Μπήκε στο 30-17 η Μακάμπι. Στο τρίτο δεκάλεπτο πάλι ο Παναθηναϊκός είχε την κυριαρχία. Αλλά χάθηκε στα τελευταία 5 λεπτά της τέταρτης περιόδου. Δεν υπήρχε ένας παίκτης να κρατήσει το σκορ ή να παίξουν κάποιες άμυνες. Νομίζω χάθηκαν όλοι".

Πού το αποδίδετε αυτό;

"Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να το πάρει. Γιατί και οι Ισραηλινοί είχαν προβλήματα. Τους έβλεπες κάποια στιγμή να ψάχνονται. Αν ο Παναθηναϊκός δεν τους έδινε το δικαίωμα νομίζω ότι μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετικό το αποτέλεσμα. Ήταν πιο κλειστό και όποιος το κλέψει στο τέλος. Πήγε εύκολα σε αυτό το σημείο. Δεν το περίμενε κανένας ότι θα εξελισσόταν έτσι".

Ποια λάθη παρατηρήσατε από πλευράς Πιτίνο;

"Εγώ νομίζω ότι δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτά τα σέντερ, τους δύο πιτσιρικάδες, τον Παπαγιάννη και τον Μήτογλου. Τους άλλους δύο δεν τους χρησιμοποίησε, ούτε τους έχει σε υπόληψη. Εμένα με μπερδεύει ο Ράις. Ας βάζει και 40 πόντους. Εγώ δεν μπορώ.

Ο Φριντέτ είναι περίεργος παίκτης. Δηλαδή του δίνεις ένα σουτ και από εκεί και πέρα μη του δώσεις τίποτα άλλο να κάνει. Νομίζω ότι και ο Καλάθης έχει πέσει πολύ με αυτούς γύρω του. Πείτε μου ο Ράις τι κάνει; Τον έβαλε, επειδή ο Καλάθης συμπλήρωσε φάουλ και τα έκανε όλα μαντάρα".

Πού κατά τη γνώμη σας χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός;

"Νομίζω ότι πρέπει να πάρει ένα τεσσαροπεντάρι που να σκοτώνει μέσα-έξω".

Τον Σφαιρόπουλο πώς τον είδατε;

"Το παλικάρι τα πηγαίνει μία χαρά! Μπράβο του. Είναι Ελληνάρας και βλέπουμε ότι εκεί όλο το κλίμα είναι υπέρ του. Τον χαιρόμαστε".

Πώς βλέπετε τη συνέχεια του Παναθηναϊκού;

"Τον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να τον πιάσουν Μπασκόνια, Βιλερμπάν, Μπάγερν και Ολυμπιακός. Θα μπει οχτάδα. Αλλα μέχρι να μπει, πρέπει να ψαχτεί λίγο παραπάνω για να στοχεύσει ψηλότερα. Ο Γιαννακόπουλος και οι άνθρωποι που είναι γύρω του, είναι γνώστες. Δεν είναι κορόιδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε πριν από λίγο: Απίθανο όνομα για ΠΑΟ - Αυτό το... θηρίο φέρνει ο Πιτίνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags