Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα έκανε όλα σε ένα τέταρτο ο Παπαγιάννης! Ρεκόρ καριέρας
| 2019-12-22 21:20:00

Τα έκανε όλα σε ένα τέταρτο ο Παπαγιάννης! Ρεκόρ καριέρας

Sportdog Team
Τα έκανε όλα σε ένα τέταρτο ο Παπαγιάννης! Ρεκόρ καριέρας

Φοβερός ο σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του μέσα στη ρακέτα και πρόλαβε σε 16:16 του αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το Περιστέρι Winmasters, αστοχώντας μόνο σε ένα από τα εννιά δίποντα που επιχείρησε.

Οι 18 πόντοι είναι η κορυφαία επίδοση των 81 αγώνων του 22χρονου σέντερ στην ΕΚΟ Basket League άρα συνιστούν ρεκόρ καριέρας. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 17 που είχε στην 23η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος και κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακόμη ο Παπαγιάννης με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε στο σημερινό παιχνίδι, ξεπέρασε τα 200 στη διαδρομή του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

*Ο διεθνής σέντερ μοιράστηκε με τον Ντίνο Μήτογλου τον άτυπο τίτλο του MVP του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αφού αμφότεροι είχαν από 23 βαθμούς στο ranking, με τον Θεσσαλονικιό φόργουορντ να σημειώνει την κορυφαία επίδοση ριμπάουντ για τους “πράσινους” στο φετινό Πρωτάθλημα. Είχε 13, τρία περισσότερα από εκείνα που μάζεψε στο ματς με τον Ιωνικό Affidea όπως και ο Μπεν Μπέντιλ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Η σημερινή επίδοση πάντως δεν αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον Μήτογλου που είχε 15 ριμπάουντ στο ματς της 7ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος κόντρα στον Κολοσσό H Hotels.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags