Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμός τα σενάρια για Χαραλαμπόπουλο - Θα τον "αρπάζει" μεγάλη ομάδα;
| 2019-12-23 15:56:00

Χαμός τα σενάρια για Χαραλαμπόπουλο - Τον "αρπάζει" μεγάλη ομάδα - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!

του Pick n' Scroll
Χαμός τα σενάρια για Χαραλαμπόπουλο - Τον "αρπάζει" μεγάλη ομάδα - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!

Φευγάτος από Ιωνικό. Θα... καεί στο λιμάνι; Τι ακούγεται; 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάνει καταπληκτική χρονιά με τον Ιωνικό Νικαίας και στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με την πρόοδό του. Ως γνωστόν οι Πειραιώτες έχουν παραχωρήσει τον 22χρονο φόργουορντ με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Νίκαιας.

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο να πάει από τώρα στον Ολυμπιακό ο παίκτης και όχι το επόμενο καλοκαίρι, όπως είναι η συμφωνία. Κι αυτό γιατί ο Ιωνικός προχωράει σε... ανακατασκευή του ρόστερ του, καθώς ουσιαστικά έχει σωθεί. Θέλει να κόψει το μεγάλο του μπάτζετ και γι' αυτό έχει ήδη φύγει το πιο βαρύ του συμβόλαιο, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Για τον Έλληνα άσο το ενδεχόμενο επιστροφής τώρα στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν θα είναι, όμως, και η καλύτερη λύση, έτσι όπως είναι το ρόστερ των Πειραιωτών. Θα παίζει ελάχιστα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μάλιστα σε μία ομάδα που έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Αν φύγει τώρα από τον Ιωνικό, δεν αποκλείεται, πάντως, να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Πολλές θα τον ήθελαν στη δύναμή τους, ώστε να επιτύχουν καλύτερη θέση από αυτή που είναι τώρα. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ είναι δύο τέτοιες περιπτώσεις και εννοείται ότι ο χρόνος του εκεί θα είναι πολύ μεγάλος.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει βγει με φόρα στην αγορά για να βρει Αμερικάνο γκαρντ. Ο Κέβιν Πάντερ δεν αναμένεται να συνεχίσει και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν μετά από τα Χριστούγεννα να έχουν νέο παίκτη στη δύναμή τους.

Προτιμούν αυτός ο παίκτης να είναι από την Ευρώπη, ώστε να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα. Αλλά εξετάζουν και λύσεις από την αγορά του ΝΒΑ και της θυγατρικής λίγκας αυτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Φεύγει άμεσα ξένος άσος, υπογράφει σε ομάδα της Euroleague!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags