Facebook Pixel Euroleague: Τεράστιο διπλό του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στη Ζενίτ
Μπάσκετ
| 2019-12-27 21:24:00

Τεράστιο διπλό του Ερυθρού Αστέρα στη Ρωσία!

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό του Ερυθρού Αστέρα στη Ρωσία!

Επικράτησε της Ζενίτ με 65-58.

Σε ένα ματς με χαμηλό τέμπο και σκορ, κέρδισε ο πιο... σοβαρός: Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καλός στην άμυνα και βρήκε σκορ από τον τρομερό Μπίλι Μπάρον (26 πόντοι), σε ένα «παζλ» που ήταν αρκετό για να του φέρει τη νίκη στο ματς με την Ζενίτ (65-58) και ένα διπλό που τον διατηρεί σταθερά στο κόλπο της πρώτης οκτάδας της Euroleague. Καλή και «γεμάτη» εμφάνιση από τον Λορένζο Μπράουν (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ), πάλεψε ο Όστιν Χόλινς από τους ηττημένους (14 πόντοι).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και βρήκαν σκορ για να πάρουν προβάδισμα τεσσάρων πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (16-20). Αυτό πάντως ξύπνησε την Ζενίτ, που επέβαλλε τον ρυθμό της με τους Τόμας, Χόλινς και Αγιόν να πρωταγωνιστούν. Έτσι, η Ζενίτ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +4 (40-37).

Οι Σέρβοι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στην άμυνα και η Ζενίτ έμεινε στους εφτά πόντους σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο. Έτσι, το προβάδισμα άλλαξε πάλι χέρια και η ομάδα του Σάκοτα προηγήθηκε με 51-47 στο 30'. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε η κατάσταση, με τους Μπάρον - Μπράουν να πρωταγωνιστούν και να δίνουν τελικά μία μεγάλη νίκη στον Ερυθρό Αστέρα.

Δεκάλεπτα: 16-20, 40-37, 47-51, 58-65

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags