Facebook Pixel Τσάπας για Χαραλαμπόπουλο: "Κάθετοι στον Ολυμπιακό - Δεν γυρίζει πριν το καλοκαίρι"
| 2019-12-29 20:42:00

Ατάκα για Χαραλαμπόπουλο: "Κάθετοι στον Ολυμπιακό - Δεν γυρίζει πριν το καλοκαίρι"

Sportdog Team
Ατάκα για Χαραλαμπόπουλο: "Κάθετοι στον Ολυμπιακό - Δεν γυρίζει πριν το καλοκαίρι"

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού Affidea, Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε στον ALPHA 98.9 και ανέφερε ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μείνει δανεικός στους Νικαιώτες μέχρι το καλοκαίρι, έπειτα από συζήτηση που έγινε με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσάπας: 

«Ο Χαραλαμπόπουλος ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Θα φύγει όμως από εδώ που θα είναι ο ηγέτης του Ιωνικού; Έκανε καλό πρώτο γύρο, ανεβαίνει συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει, από τη στιγμή μάλιστα που έφυγε ο Λουκάς (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης). Η συμφωνία μας με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι... Η προφορική μας συμφωνία είναι ότι δεν θα γυρίσει νωρίτερα.. Τώρα αν δεν τηρηθεί η συμφωνία, δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από 4-5 μέρες και ήταν κάθετοι! Ότι, δηλαδή δεν θα τελειώσει νωρίτερα ο δανεισμός... Αυτή τη στιγμή ο Ιωνικός ήταν αυτό που ζήταγε ο Βασίλης το περασμένο καλοκαίρι. Είναι η ευκαιρία του να αποδείξει πράγματα, να παίζει 30-35 λεπτά, να είναι ο ηγέτης, να φτιάξει τη ψυχολογία του... Το παιδί ανησύχησε, κάναμε μια κουβέντα και του είπα "Βασίλη, μπες στο γήπεδο και δείξει τι μπορείς να κάνεις"».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags