Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν φέρνει ο Πιτίνο, μεταγραφάρα NBA - Έρχεται αρχές Γενάρη!
| 2019-12-31 14:30:00

Αυτόν φέρνει ο Πιτίνο στον ΠΑΟ - Μεταγραφάρα από NBA - Μάθαμε ονόματα - Έρχεται αρχές Γενάρη!

του Pick n' Scroll
Αυτόν φέρνει ο Πιτίνο στον ΠΑΟ - Μεταγραφάρα από NBA - Μάθαμε ονόματα - Έρχεται αρχές Γενάρη!

Επιπέδου... Άαρον Τζάκσον. Υπέρβαση Γιαννακόπουλου. 

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία για να αποκτήσει τον "πλάγιο" παίκτη, που σύμφωνα με τον Ρικ Πιτίνο λείπει από το ρόστερ.

Προτεραιότητα φαινόταν να είναι ο ψηλός, αλλά τα δεδομένα δεν είναι έτσι με τους "πράσινους" να έχουν ξεχυθεί στην αγορά κατ’ αρχάς για να βρουν περιφερειακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ρίξει το ενδιαφέρον του στην αγορά του ΝΒΑ, την οποία και γνωρίζει πολύ καλύτερα από την ευρωπαϊκή.

Τέτοια εποχή δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς. Θες και την τύχη μαζί σου. Να "κοπεί", δηλαδή, κάποιος παίκτης, όπως έγινε με την περίπτωση του Άαρον Τζάκσον, που έφυγε από την Κίνα και πήγε στη Μακάμπι.

Ελεύθεροι παίκτες στο ΝΒΑ στο στυλ που ψάχνει ο Πιτίνο υπάρχουν, αλλά είναι αμφίβολο αν θα θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ, ο Αϊμαν Σάμπερτ και ο Τζόναθον Σίμονς είναι τρεις τέτοιες περιπτώσεις. Σπουδαίοι παίκτες, που, όμως, έχουν προτεραιότητα να μείνουν στο ΝΒΑ. Ποιος ξέρει, όμως, τι μπορεί να σκαρώσει ο Ρικ Πιτίνο με τις τόσες γνωριμίες που έχει, όπως βέβαια και με το σπουδαίο όνομα που κουβαλάει.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι μέχρι το πρώτο μισό του Γενάρη ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο γκαρντ στη σύνθεσή του, καθώς τα παιχνίδια περνάνε το ένα μετά το άλλο και οι δυσκολίες μεγαλώνουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μία ακόμη φορά θα βάλει το χέρι στην τσέπη, θέλοντας να δει την αγαπημένη του ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πήραν το πρώτο "κεφάλι"! Φεύγει... παλτό από τον ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags