Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες με νόημα από Καμζούρα για τη διαιτησία ενόψει Φενέρ - Γιατί... προειδοποιεί την Ευρωλίγκα;
Μπάσκετ
| 2020-01-01 18:41:00

Ατάκες με νόημα από Καμζούρα για τη διαιτησία ενόψει Φενέρ - Γιατί... προειδοποιεί την Ευρωλίγκα;

Sportdog Team
Ατάκες με νόημα από Καμζούρα για τη διαιτησία ενόψει Φενέρ - Γιατί... προειδοποιεί την Ευρωλίγκα;

Μεγάλη ανησυχία στον Ολυμπιακό για το ματς της Πέμπτης.
 

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ματς με την τουρκική ομάδα, η οποία -σύμφωνα με τα επίσημα reports της Euroleague- έχει αδικηθεί στις τελευταίες φάσεις των αγώνων με Παναθηναϊκό και Βαλένθια τις τελευταίες εβδομάδες.

Γι' αυτό κι έγινε σχετική ερώτηση στον Λιθουανό κόουτς των Πειραιωτών που απάντησε: «Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση». 

Για το παιχνίδι που έρχεται και το ενδεχόμενο να γίνει ο Σπανούλης ο πρώτος σκόρερ της Εuroleage, τόνισε:  «Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή».

Για τη δυνατότητα του Μιλουτίνοφ να «λάμψει» λόγω των απουσιών της Φενέρ ή το ενδεχόμενο να τον «μπερδέψουν» τα ιδιαίτερα σχήματα που θα χρησιμοποιηθούν, απάντησε: «Κάπως έτσι είναι η κατάσταση, μπορούν να συμβούν και τα δύο. Αυτοί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που θα τους δώσουν τα χαμηλά σχήματα και εμείς τα δικά μας. Το ζήτημα είναι ποιος θα πάρει περισσότερα πράγματα από τα δικά του». 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags