Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Ολυμπιακός: Ο Ζοτς "τελειώνει" τον Ολυμπιακό - Απόφαση-φωτιά των Αγγελόπουλων - "Πέσιμο" και σε Σλούκα;
Μπάσκετ
| 2020-01-01 21:52:00

Ο Ζοτς "τελειώνει" τον Ολυμπιακό - Απόφαση-φωτιά των Αγγελόπουλων - "Πέσιμο" και σε Σλούκα;

του Pick n' Scroll
Ο Ζοτς "τελειώνει" τον Ολυμπιακό - Απόφαση-φωτιά των Αγγελόπουλων - "Πέσιμο" και σε Σλούκα;

Κρίσιμες ώρες στο ΣΕΦ. Έρχεται... πάγος. Γιατί "βράζει" ο κόσμος;

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει γκαρντ στη θέση του Κέβιν Πάντερ, αλλά προς το παρόν τα αποτελέσματά του δεν είναι αυτά που θα περίμενε. Δεν μπορεί να βγάλει παίκτη από συμβόλαιο, όπως είναι ο στόχος του. Εχει χτυπήσει την πόρτα 2-3 ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Προς το παρόν το θέμα παγώνει, αφού υπάρχει το αυριανό παιχνίδι με τη Φενέρ στο ΣΕΦ. Μπορεί, όμως, και να παγώσει οριστικά. Αν χάσει ο Ολυμπιακός από τους Τούρκους αύριο, μετά δεν θα έχει μεγάλη ουσία να πάρει παίκτη, αφού θα έχει χάσει τις περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στην οκτάδα. Κανείς, πάντως, δεν μπορεί να πει τίποτα με σιγουριά αυτή τη στιγμή.

Αυτό, που θέλουν όλοι στον Πειραιά είναι νίκη κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν ελπίδες για την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Το αυριανό παιχνίδι είναι ξεχωριστό, αφού εκτός των άλλων επιστρέφει ο Κώστας Σλούκας στον Πειραιά. Εχει ξαναπαίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο.

Κι αυτό γιατί το καλοκαίρι "παίχτηκε" να επιστρέψει στο ΣΕΦ, αλλά τελικά έμεινε στη Φενέρ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε ψηθεί ότι θα ξαναδεί στα ερυθρόλευκα τον Σλούκα, αλλά έμεινε με το όνειρο. Και έχει μείνει η εντύπωση ότι ο διεθνής γκαρντ έφταιξε που δεν έγινε ο "γάμος". Τον αποδοκίμαζαν, που τον αποδοκίμαζαν τον διεθνή γκαρντ τελευταίως οι Πειραιώτες, μένει να δούμε τι θα γίνει αύριο, μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το πιο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει τους δύο βαθμούς. Τα υπόλοιπα του είναι αδιάφορα. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει μεγάλο... χουνέρι σε ΠΑΟ ο Ομπράντοβιτς - Χαμός με τον παικταρά - Άμεσα οι εξελίξεις!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags