Facebook Pixel Απίθανο αυτό που έγινε ανάμεσα σε Σλούκα και Σπανούλη στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2020-01-02 23:22:00

Απίστευτος Σλούκας: Τι έκανε στο ΣΕΦ ενώ τον "έκραζαν" οι οπαδοί - "Τρελάθηκε" ο Σπανούλης!

Sportdog Team
Απίστευτος Σλούκας: Τι έκανε στο ΣΕΦ ενώ τον "έκραζαν" οι οπαδοί - "Τρελάθηκε" ο Σπανούλης!

Κόντρα στο συμφέρον της Φενέρ. Πήρε την... έγκριση του Ζοτς.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ και να είδε την υπόθεση της οκτάδας να απομακρύνεται, όμως το αποψινό ματς θα μείνει στην ιστορία τόσο των Ερυθρόλευκων, όσο και του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε ένα εκπληκτικό ρεκόρ, αφού με τους 14 πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των σκόρερς όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα

Εκτός, πάντως, από αυτή τη μεγάλη στιγμή, σημειώθηκε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό και άξιο αναφοράς, που δεν είδαν πολλοί στα τελευταία δεύτερα της αναμέτρησης στο φαληρικό στάδιο.



Συγκεκριμένα, την ώρα που οι δύο ομάδες έπαιζαν και για τις διαφορές, αφού μετρούν στην τελική βαθμολογία, η Φενέρ είχε την τελευταία επίθεση και η μπάλα ήταν στα χέρια του Κώστα Σλούκα. 

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρ, αφού κοίταξε πρώτα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποφάσισε να μην κάνει επίθεση, σεβόμενος πιθανότατα την πρώην ομάδα του κι ενώ σε εκείνη τη φάση τον μάρκαρε ο Σπανούλης, ενώ και σε όλο το ματς σχεδόν υπήρχε μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που τον αποδοκίμαζε και τον έβριζε.

Αυτή η απόφαση του Σλούκα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αντιπάλους του και φυσικά από τον Σπανούλη, ο οποίος με το τέλος του ματς πήγε και τον αγκάλιασε, προφανώς για την ενέργειά του να μην εκτελέσει επίθεση στο τέλος.

Αν μη τι άλλο μια πολύ όμορφη στιγμή στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους "τρελάνει" όλους ο Μαρτίνς - Να πώς θέλει να παίξει με ΠΑΟ - Ετοιμάζει απίθανες εκπλήξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags