Facebook Pixel «Ευχόμαστε να κοιμόσαστε ήσυχοι...»
| 2011-10-06 21:07:00

«Ευχόμαστε να κοιμόσαστε ήσυχοι...»

«Ευχόμαστε να κοιμόσαστε ήσυχοι...»

Ο Πανελλήνιος με ανακοίνωσή του... κατακεραυνώνει την ΕΕΑ που δεν του έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 και κάνει λόγο για απόρριψη του «πληρέστερου φακέλου» κι αδικαιολόγητη καθυστέρηση γνωστοποίησης του αιτιολογικού.

Αναλυτικά:

«Έγινε και αυτό! Η Ε.Ε.Α. κατάφερε να απορρίψει και τον πληρέστερο φάκελο με αιτιολογικό, το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστό και το οποίο επίτηδες θα καθυστερήσει να καθαρογραφεί προκειμένου να μας δυσκολέψει στην άσκηση ενδίκων μέσων, ενδίκων βοηθημάτων και προσφυγών εναντίον του. Κατά τον τρόπο αυτόν οδηγεί ένα ιστορικό σωματείο, μία αψεγάδιαστη εταιρεία, η οποία αποτέλεσε υπόδειγμα λειτουργίας και μια ομάδα η οποία αποτέλεσε υπόδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας και αποτελεσμάτων, στην καταστροφή.

Επίσης οδηγεί 12 ανθρώπους, τίμιους επιχειρηματίες σε ένα τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε σε όλα αυτά είναι συγχαρητήρια κύριοι της Ε.Ε.Α. Ευχόμαστε να κοιμόσαστε ήσυχοι που σώσατε τον Ελληνικό Αθλητισμό από τους λίγους τίμιους και ηθικούς ανθρώπους που θα ήθελαν να αναμειχθούν σε αυτόν.

Δηλώνουμε όμως ότι θα μας βρείτε απέναντι σας στην διεκδίκηση κάθε νομίμου δικαιώματος, στην ηθική βλάβη, στην προσβολή προσωπικότητας, και στη διεκδίκηση κάθε διαφυγόντος κέρδους θετικής, ή αποθετικής αποζημίωσης πρόεκυψε ή θα προκύψει από το αποτέλεσμα της πρωτοφανούς απόφασης σας. Σε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους και παράγοντες, δηλώνουμε ότι θα κάνουν καλά να ξανασκεφτούν την οποιαδήποτε πρόθεση εμπλοκής τους στα αθλητικά δρώμενα του τόπου, και ειδικότερα σε ότι δεν αφορά παράνομα στοιχήματα, στημένους αγώνες, κτλ.

Επίσης σε όλους αυτούς τους κυρίους που εξέδωσαν την απόφαση αυτή, δηλώνουμε ότι καλά θα κάνουν να την "τεκμηριώσουν" όσο καλύτερα μπορούν γιατί ο αγώνας τώρα αρχίζει.

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags