Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αποκάλυψη για Μιλουτίνοφ: Τρομερό αυτό που έκανε κόντρα στη Βαλένθια!
Μπάσκετ
| 2020-01-11 00:55:00

Αποκάλυψη για Μιλουτίνοφ: Τρομερό αυτό που έκανε κόντρα στη Βαλένθια!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μιλουτίνοφ: Τρομερό αυτό που έκανε κόντρα στη Βαλένθια!

Ρεσιτάλ αυταπάρνησης από τον Σέρβο σέντερ.

Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Ο άμεσος συνεργάτης του Κεστούτις Κεμζούρα, Γιώργος Δέδας, έπλεξε το εγκώμιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αποκαλύπτοντας ότι ζήτησε ο ίδιος να παίξει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας.

"Ο Μιλουτίνοφ ζήτησε μόνος του να μπει και να παίξει. Αυτό ου έκανε ήταν εκπληκτικό", δήλωσε ο Δέδας, ο οποίος αποθέωσε επίσης τον Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Με τέτοια γεγονότα μέσα στην εβδομάδα σε φέρνουν πιο κοντά. Και αυτό έγινε και στο παιχνίδι. Χάσαμε τα ριμπάουντ με την Βαλένθια, όμως πήραμε τα κρίσιμα. Τα παιδιά έπαιξαν πιο ομαδικά από ποτέ.

Στην επίθεση σε ποσοστό 70-80% οι αποφάσεις ήταν πολύ καλές. Ο Μιλουτίνοφ ζήτησε μόνος του να μπει και να παίξει. Αυτό ου έκανε ήταν εκπληκτικό. Μπράβο στο Νίκο, λίγοι παίκτες το κάνουν αυτό. 

Περιμέναμε ότι η Βαλένθια θα παίξει με παγίδες και γυρίσαμε τη μπάλα. Πήραν και σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ. Στην άμυνα με εξαίρεση τον Σαν Εμετέριο πολλά καλάθια ήρθαν από λάθη δικά μας. Στο 5-5 δεν είχαν κάποιο πλεονέκτημα, με εξαίρεση τον Σαν Εμετέριο. Ξεκίνησε ζεστά και έβαλε ένα τρίποντο. Τον μαρκάραμε αν και έπαιζαν πολλά πικ εν ρολ με τον Κολόμ. Έβαλε πολλούς πόντους ο Σαν Εμετέριο, αλλά δεν επηρέασε το παιχνίδι».

Για τον Βεζένκοφ: «Είναι ένα παιδί που δουλεύει καθημερινά. Ξέρουμε όλοι τι ταλέντο έχει. Χρειάζεσαι και κάποιο χρόνο συμμετοχής. Όταν παίζει, παίζει καλά. Και με την Μπαρτσελόνα ήταν καλός. Ίσως του ταιριάζει η Ισπανία. Τα στάνταρ του είναι πολύ υψηλά. Έκανε και τάπα στον Ντούμπλιεβιτς. Ο Σάσα είναι ένα παιδί που το ξέρουμε και δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτό που μπορεί να κάνει. Παίζει πάντα με ενέργεια»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags