Facebook Pixel Μίκα και Ουίλιαμς για Ολυμπιακό στην εποχή Μπαρτζώκα!
| 2020-01-11 13:55:00

Βόμβες NBA από Μπαρτζώκα - "Χτυπάει" Τζάκσον και Ουίλιαμς - Έτσι πάει στην οκτάδα ο Ολυμπιακός!

του Pick n' Scroll
Βόμβες NBA από Μπαρτζώκα - "Χτυπάει" Τζάκσον και Ουίλιαμς - Έτσι πάει στην οκτάδα ο Ολυμπιακός!

Σίγουρα δύο μεταγραφές. Ψηλά και του Μίκα. Διαβάστε αποκαλύψεις...

Ο Ολυμπιακός ζει πλέον σε εποχή Μπαρτζώκα και ο κόσμος του περιμένει να τον δει στον πάγκο. Περιμένει να δει και τις πρώτες του κινήσεις, που δεν θα αργήσουν να έρθουν. Οι Πειραιώτες θα πάρουν δύο παίκτες στις θέσεις των Τσέρι και Ριντ, που υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα και αποχωρούν.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει. Το όνομα του Ντιμίτριους Τζάκσον είναι αυτό που ακούγεται και πάλι για την περιφέρεια. Ο Τζάκσον, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον Ολυμπιακό, έχει υπάρξει συμπαίκτης του Τζέιμς Χάρντεν στους Χιούστον Ρόκετς. Εχει φορέσει επίσης τη φανέλα των θρυλικών Μπόστον Σέλτικς.

Για τη θέση του Ριντ στη φροντ-λάιν, η περίπτωση του Τζόναθαν Ουίλιαμς είναι εκείνη που έχει φτάσει στα γραφεία της ΚΑΕ. Ο Ουίλιαμς έπαιξε πέρυσι στους Λέικερς, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Ουίζαρντς.

Επίσης, στους Πειραιώτες αρέσει ο Έρικ Μίκα, ένας ψηλός, που το παιχνίδι του μοιάζει με αυτό του Μιλουτίνοφ. Ο Μίκα ξεκίνησε τη σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς, πήγε στην Κίνα μετά και πλέον είναι και πάλι στις ΗΠΑ, αγωνιζόμενος στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δει κι άλλες λύσεις πριν αποφασίσει να πάρει τους δύο παίκτες, που θα ενισχύσουν από δω και πέρα τον Ολυμπιακό. Πάντα υπάρχει και η περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και το ενδεχόμενο να έρθει από τώρα στον Πειραιά. Μάλιστα, ο διεθνής παίκτης της Μούρθια βρέθηκε χθες στην Βαλένθια και είδε από κοντά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ισπανικής ομάδας.

Οσον αφορά στους ξένους, ο Μπαρτζώκας έχει… μάτι, έχοντας φέρει στον Ολυμπιακό παίκτες, όπως ο Μπράιαντ Ντάνστον και ο Ματ Λοτζέσκι. Τώρα οι Ολυμπιακοί θέλουν κάτι ανάλογο από τον αγαπημένο τους προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτοι Αγγελόπουλοι! Τόσα λεφτά έδωσαν στον Μπαρτζώκα - Θα τρελαθεί και ο... Πιτίνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags