Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Eπικρατεί νέος, αισιόδοξος αέρας, από τη στιγμή που επιστρέφει ο Έλληνας τεχνικός
| 2020-01-12 09:35:00

Με αυτόν θα "ρίξει" το ΣΕΦ ο Μπαρτζώκας - Όνομα-βόμβα από Μπαρτσελόνα στο Λιμάνι!

του Pick n' Scroll
Με αυτόν θα "ρίξει" το ΣΕΦ ο Μπαρτζώκας - Όνομα-βόμβα από Μπαρτσελόνα στο Λιμάνι!

Είναι δικό του "παιδί". Πώς θα γίνει. Μόνο στο sportdog!

Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Στον Ολυμπιακό επικρατεί νέος, αισιόδοξος αέρας, από τη στιγμή που επιστρέφει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Προέχει η τρέχουσα χρονιά και πιο συγκεκριμένα να την τελειώσουν οι Πειραιώτες όσο καλύτερα γίνεται.

Αλήθεια, όμως, είναι ότι πολλοί έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν και στο πώς θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ. Αυτός είναι ο καημός του κόσμου της ομάδας και στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα βλέπει τον άνθρωπο που μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Για του χρόνου ο πρώτος στόχος του έμπειρου προπονητή είναι να αποκτήσει η ομάδα του εντονότερο ελληνικό χρώμα και παράλληλα να μείνει ο Μιλουτίνοφ. Από κει και πέρα, σίγουρα θα αναζητήσει έναν σούπερ σταρ να κολλήσει δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη. Έναν ηγέτη γκαρντ ακόμη, δηλαδή, κάτι που δεν έχει η φετινή ομάδα.

Ο καημός των Ολυμπιακών είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι της Μπαρτσελόνα. Είναι άλλωστε παίκτης που ανέδειξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Ντιλέινι όλο ερχόταν στον Ολυμπιακό, αλλά τελικώς έμενε στα μισά του δρόμου. Του χρόνου, όμως, δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά. Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα μπορεί να λήξει το καλοκαίρι και όπως λένε οι πληροφορίες δεν περνάει και τόσο καλά εκεί. 

Επομένως, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές. Φλερτ, που αυτή τη φορά να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα του Πειραιά.

Οι Ολυμπιακοί γουστάρουν πολύ τον Ντιλέινι και αν τον πάρει η ομάδα τους, θα "πέσει" το ΣΕΦ, αφού θα βλέπουν ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει και πάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτοι Αγγελόπουλοι! Τόσα λεφτά έδωσαν στον Μπαρτζώκα - Θα τρελαθεί και ο... Πιτίνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags