Ο Προμηθέας Πάτρας είχε αυτοκτονικές τάσεις στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 73-69. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε σε μεγάλη μέρα τον Λίποβι και των Αγραβάνη, ενώ βρήκε και μεγάλα σουτ από τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
O Iωνικός Νικαίας ήταν εξαιρετικός στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Η ομάδα του Κουταλιανού ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να προηγηθεί με εννιά πόντους (16-7). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όμως, καθώς η ομάδα της Πάτρας ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να κάνει την ανατροπή (24-26). Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Προμηθέα μπροστά με μόλις έναν πόντο (32-33).
Αγραβάνης και Μάντζαρης πήραν τα όπλα τους στο τρίτο δεκάλεπτο και έδωσαν προβάδισμα 12 πόντων στην ομάδα τους (45-57). Ο Ιωνικός Νικαίας αντέδρασε στο τέταρτο δεκάλεπτο και με βολές του Σακελλαρίου πέρασε μπροστά με 60-59. Ο Μάντζαρης και ο Μαυροκεφαλίδης, όμως, πέτυχαν μεγάλα τρίποντα και έβαλαν ξανά μπροστά τους Πατρινούς (64-69). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και ο Προμηθέας πήρε τη νίκη με 73-69.
Τα δεκάλεπτα: 16-7, 32-33, 45-57, 69-73.
Πηγή: ebasket.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο