13/01/20 - 21:40

Ειρωνική απάντηση Γιαννακόπουλου σε Αγγελόπουλους: "Προκαλείτε γέλιο όταν..."

Πώς απάντησε στη σκληρή ανακοίνωση των αδερφών.

Sportdog Team
Ειρωνική απάντηση Γιαννακόπουλου σε Αγγελόπουλους: "Προκαλείτε γέλιο όταν..."
2.197views 0shares

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την «επίθεση» των αδερφών Αγγελόπουλων προς το πρόσωπό του.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού απάντησε στους προέδρους του Ολυμπιακού μετά την αιχμηρή τους δήλωση και τόνισε χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί. Η ζωή είναι μικρή. Μην αφήνετε εμένα να γίνομαι αυτοσκοπός σας. Το "get a life" στη δική σας περίπτωση αποκτά πια το πλήρες νόημά του. Περισωθείτε όσο είναι καιρός».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

«Αντιλαμβανομαι απολύτως τη δύσκολη θέση των κ.κ. Αγγελόπουλων με τα πάσης φύσεως ζητήματα -ενδοοικογενειακά και μη- που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε όλους τους τομείς ανεπιτυχώς και τα οποία τους έχουν ωθήσει σε ένα τέτοιο αδιέξοδο ψευδών και συκοφαντιών, ώστε, για να ξεσκάσουν, είτε βγάζουν ανακοινώσεις γεμάτες φαντασιακές κατασκευές είτε περιφέρονται άσκοπα και χωρίς τον παραμικρό δικονομικό ρόλο ακόμη και στα ακροατήρια της Ευελπίδων -συνοδεία... φωτογράφων- Δευτέρα πρωί προκαλώντας γέλια.

Αγαπητοί. Η ζωή είναι μικρή. Μην αφήνετε εμένα να γίνομαι αυτοσκοπός σας. Το "get a life" στη δική σας περίπτωση αποκτά πια το πλήρες νόημά του. Περισωθείτε όσο είναι καιρός. 

Καλή μας χρονιά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ