Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Τα πράγματα με το όνομά τους είπε στο sportdog ο Νίκος Παύλου
| 2020-01-15 12:00:00

"Δεν έβαλε φωνές ο Μπαρτζώκας - Τελειωμένος από στόχους - Αντέχει ο Σπανούλης; Ψάχνω τον Παπ"!

Sportdog Team
"Δεν έβαλε φωνές ο Μπαρτζώκας - Τελειωμένος από στόχους - Αντέχει ο Σπανούλης; Ψάχνω τον Παπ"!

Ανάλυση στο sportdog μετά τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Τα πράγματα με το όνομά τους είπε στο sportdog ο Νίκος Παύλου, μετά από τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος αναφέρθηκε στο λάθος που έχουν κάνει οι Αγγελόπουλοι στην ομάδα, στην ομάδα που δεν έχει στόχους, αλλά και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Μπαρτζώκας.

"Καμία ευθύνη στον Μπαρτζώκα - Ψάχνω να βρω τον Παπανικολάου"



"Ο Μπαρτζώκας δεν ήταν στο παιχνίδι, δεν ήταν ο Μπαρτζώκας που βλέπαμε μέχρι να φύγει από την ομάδα. Δεν έβαλε φωνές, καθόταν και χτυπούσε παλαμάκια όπως οι άλλοι. Δεν βλέπω Ολυμπιακό ακόμα, κάτι με έτρωγε και στη διάρκεια του ματς. Οι άλλοι το έψαχναν, ο Ολυμπιακός είχε μια χαλαρότητα. Δεν θα ρίξω καμία ευθύνη στον Μπαρτζώκα, αν και ήξερε την ομάδα που ήρθε. Αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι. Αλλά αναρωτιέμαι, γιατί δεν έπαιρναν τον Μπαρτζώκα όταν έφυγε ο Μπλατ και άφησαν να περάσουν τόσοι μήνες; Ο άλλος ήταν βοηθός, πάρε έναν προπονητή. Τώρα που τον πήρε είναι τελειωμένος από στόχους", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο πεπειραμένος προπονητής. 

Τι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα;

"Βλέπω στον Ολυμπιακό μια κατάσταση παγιωμένη. Άντε ο Σπανούλης πάλι, τι θα κάνει πάλι ο Σπανούλης; Δεν γίνεται να μας πάρει την Ευρωλίγκα, να τον γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω! Σπανούλης κερνάει και Σπανούλης πίνει. Υπάρχει και ο Πρίντεζης βέβαια, υπάρχει ο Μιλουτίνοφ (που δεν είναι αυτός που ήταν μέχρι πέρσι). Τον Παπανικολάου ψάχνεις να τον βρεις, πότε παίζει, πότε δεν παίζει. Τους ξένους ποιος τους έφερε; Δύσκολη δουλειά ο Μπαρτζώκα, τελείωσε η Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό".

"Να φέρει παιχτάρα σούιτνγκ γκαρντ - Όλος ο αφρός στον Παναθηναϊκό"

Που πρέπει να κινηθεί ο Μπαρτζώκας για την ενίσχυση του Ολυμπιακού;

"Θα ξεκινούσα από μια παιχτούρα σούτιγνκ γκαρντ. Το χθεσινό παιχνίδι το έπαιξε καλά ο Σπανούλης, της Παρασκευής όμως πόσο θα αντέξει να παίξει; Γιατί είναι δεύτερο διαδοχικό αυτή την εβδομάδα. Το σημαντικότερο είναι ο στόχος. Οι 4-5 ετοιμοπόλεμοι του Ολυμπιακού, δεν έχουν στόχο, κίνητρο. Το λάθος των Αγγελόπουλων είναι ότι έφυγαν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν ήταν στην Α1 τώρα θα είχαν ένα κίνητρο, να πάρουν το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό"

Χρειάζεται παίκτης δίπλα από τον Σπανούλη, δηλαδή;

"Νομίζω ότι πρέπει στο εγγύς μέλλον να αλλάξει η κατάσταση. Ο Σπανούλης έτσι κι αλλιώς θα σταματήσει κάποια στιγμή, αλλά και ο Ολυμπιακός να βρει τη μετά Σπανούλη εποχή. Και να βρει τι θα κάνει η ομάδα. Εδώ σταμάτησε ο Διαμαντίδης, η μεγαλύτερη παιχταρά όλων των εποχών, το πήρε απόφαση και σταμάτησε. Τον έχουν αφήσει ξεκρέμαστο τον Ολυμπιακό. Πήρε ο Παναθηναϊκός όλο τον αφρό στους νέους, Μήτογλου, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη. Ο Ολυμπιακός ποιον έχει;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη από Μπαρτζώκα - Αυτούς ζήτησε στο Λιμάνι - "Έκλεισε" και γνωστός δημοσιογράφος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags