Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις: "Καρφί" Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ - "Δεν είχαμε σεβασμό..."
| 2020-01-18 00:07:00

"Καρφί" Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ - "Δεν είχαμε σεβασμό..."

Sportdog Team
"Καρφί" Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ - "Δεν είχαμε σεβασμό..."

Πέταξε... σπόντα ο τεχνικός της Ζαλγκίρις.

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις: Παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Λιθουανός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του δεν είχε "σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη", ενώ τόνισε πως πρόκειται για ζήτημα που θα συζητηθεί πίσω από κλειστές πόρτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιασικεβίτσιους:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο. Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όταν το ματς κρίνεται από μικρές λεπτομέρειες. Θέλαμε να κατεβάσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γι' αύτο και ηττηθήκαμε. Αυτά είναι λίγο - πολύ».

Για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι: «Έγιναν πολλά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε 94 για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να κερδίσουμε με 94 πόντους. Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη. Θα μιλήσουμε γι' αυτά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αν μου λέγατε πως θα δεχτούμε 96π., θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει εύκολα. Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags