Facebook Pixel Ιωνικός - Άρης: Καταστροφική ήττα για τους Κιτρινόμαυρους
Μπάσκετ
| 2020-01-26 21:10:00

Καταστροφική ήττα για τον Άρη - Ο Ιωνικός τον... έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό!

Sportdog Team
Καταστροφική ήττα για τον Άρη - Ο Ιωνικός τον... έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό!

Ηττήθηκαν 72-65 στη Νίκαια οι Θεσσσαλονικείς.

Ιωνικός - Άρης: Ο Ιωνικός Νικαίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Σακελλαρίου επικράτησε στο ντέρμπι παραμονής του Άρη με 72-65 στο “Σοφία Μπεφόν”. Ο Έλληνας γκαρντ των γηπεδούχων στα τελευταία δευτερόλεπτα είχε καθοριστική παρουσία, καθώς σημείωσε τους τέσσερις τελευταίους της ομάδας του και πήρε και το κρίσιμο ριμπάουντ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση και κινδυνεύει η παρουσία της στην Basket League.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Οι άμυνες ήταν πρωταγωνίστριες σ΄αυτό το διάστημα και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε ισόπαλη (14-14). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η παραγωγικότητα του Ιωνικού και του Άρη αυξήθηκε, δίχως όμως να μπορεί κάποιος από τους δύο να πάρει μεγάλο προβάδισμα στο σκορ (34-36).

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ίδια. Ο Ιωνικός στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν φανερά καλύτερος και με εξαιρετική άμυνα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να περάσει μπροστά με 53-50. Στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο. Η ομάδα του Κουταλιανού με πρωταγωνιστή τον Δημακό κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά και 4′ πριν το φινάλε προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (68-58).

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και τελικά ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 72-65

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 34-36, 53-50

ΠΗΓΗ: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags