Facebook Pixel Sportdog.gr | Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του - "Εννέα άτομα στο ελικόπτερο" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2020-01-26 21:46:00

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του - "Εννέα άτομα στο ελικόπτερο" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του - "Εννέα άτομα στο ελικόπτερο" (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες από το σημείο συντριβής και μαρτυρίες.

Παγκόσμια θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, μετά από συντριβή ελικοπτέρου λίγο έξω από την Καλιφόρνια, σε μια πλαγιά της Καλαμπάσας, στο οποίο επέβαιναν μαζί με τον Μπράιαντ και 8 άνθρωποι ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή

Μαζί με τον 41χρονο θρύλο του μπάσκετ επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο και η 13χρονη κόρη του Γκιάνα Μαρία, καθώς και μια συμπαίκτρια της με τον γονέα της και όλοι μαζί πήγαιναν για προπόνηση στο "Mamba Academy".

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το ελικόπτερο πριν πέσει έκανε έναν περίεργο ήχο και έκανε περιστροφές, πετώντας σε πολύ χαμηλό ύψος. Στην περιοχή επικρατούσε χαμηλή ορατότητα λόγω ομίχλης, ενώ την στιγμή της πτώσης του έκανε έναν πολύ ισχυρό ήχο και δημιούργησε μία πύρινη μπάλα: "κανείς από τους επιβαίνοντες δεν θα μπορούσε να βγει ζωντανός από κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια ενός εκ των διασωστών που έσπευσαν στην περιοχή."

Δείτε όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή:

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο επέβαινε και η 13χρονη κόρη του, η οποία είναι και εκείνος μεταξύ των νεκρών αλλά ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 

Το σίτε που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ αναφέρει πως μεταξύ των νεκρών είναι και η κόρη του, Γκιάνα Μαρία!  

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, που αναφέρει ότι ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας βρισκόταν μέσα στο ελικόπτερο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, η Βανέσα αλλά ούτε τα παιδιά του, δεν ήταν μεταξύ των επιβατών, ενώ το ελικόπτερο συνετρίβη σε μια πλαγιά της Καλαμπάσας 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο έμαθε την τραγική είδηση και δήλωσε σοκαρισμένος από το άκουσμά της.

"Σπάει η καρδιά μου. Είμαι συντετριμμένος", έγραψε στο Twitter 

Για την ώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί  οι υπόλοιποι σωροί από την συντριβή, ενώ υπήρξε ενημέρωση πως θα αναβληθούν οι αποψινοί αγώνες στο ΝΒΑ.

Οι Λέικερς επιβεβαίωσαν την είδηση του θανάτού του και έστειλαν την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ δεν υπάρχει στη ζωή λόγω αεροπορικού δυστυχήματος με ελικόπτερο. 

Ολόκληρη η οικογένεια των Λέικερς επιθυμεί να στηρίξεις τις οικογένειά του και τους φίλους

RIP Kobe", ήταν το μήνυμα τους.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Staples Center για να θρηνήσουν για την απώλειά του. Σπαρακτικές στιγμές με τους φίλους των Λέικερς και όχι μόνο να κλαίνε.

Δείτε βίντεο από το σημείο της συντριβής: 

 


Φωτογραφία της NYPost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags