Facebook Pixel Sportdog.gr | Το γράμμα ενός οπαδού των Σέλτικς στον Κόμπι - Αποχαιρετά τον άνθρωπο που αγαπούσε να μισεί
Μπάσκετ
NBA
| 2020-01-28 00:43:00

Το γράμμα ενός οπαδού των Σέλτικς στον Κόμπι - Αποχαιρετά τον άνθρωπο που αγαπούσε να μισεί

Sportdog Team
Το γράμμα ενός οπαδού των Σέλτικς στον Κόμπι - Αποχαιρετά τον άνθρωπο που αγαπούσε να μισεί

Συγκινεί ο φίλος των Σέλτικς.

Ένας οπαδός των Σέλτικς έγραψε μια επιστολή στον Κόμπι Μπράιαντ, αποχαιρετώντας με τον δικό του τρόπου τον αδικοχαμένο θρύλο του NBA.

«Φίλε, σε μισούσα.

Μισούσα αυτό το ηλίθιο, ασταμάτητο turnaround σουτ. Μισούσα αυτές τις διεισδύσεις στο καλάθι που πάντα κατέληγαν σε ένα εντυπωσιακό τελείωμα και συχνά και σε συμπληρωματική βολή. Μισούσα την αμυντική σου στάση που οδηγούσα τακτικά σε κλεψίματα.

Λάτρεψα που σε νικήσαμε στους τελικούς το 2008. Τότε που σούταρες με μόλις πάνω 40% στη σειρά. Λάτρεψα που ο δικός μας, Πολ Πιρς, πήρε το βραβείο του MVP των τελικών και που το 17ο πρωτάθλημα ήρθε απέναντι στους δικούς σου, Λέικερς.

Σε μίσησα που έχασα από σένα το 2010. Που είχες 6/24 σουτ αλλά και πάλι έβαλες 23 πόντους στον έβδομο τελικό. Που πήρες 15 ριμπάουντ και οδήγησες την ομάδα σου στον τίτλο.

Λάτρεψα που όλα κατέρρευσαν όταν οι Λέικερς προσπάθησαν να φτιάξουν γύρω σου σούπερ ομάδες. Και λάτρεψα που οι Σέλτικς χτίστηκαν ξανά δυνατοί γρήγορα, ενώ οι δικοί σου Λέικερς απέτυχαν ξανά και ξανά.

Σε μίσησα όταν οι Σέλτικς ήταν πίσω στο σκορ και οι οπαδοί φώναζαν για σένα MVP στο Garden.

Μίσησα που έπαθες ρήξη αχιλλείου και σου στέρησαν την ευκαιρία να επιστρέψεις στην κορυφαία σκηνή ξανά. Μίσησα που οι Σέλτικς δεν σε περίμεναν και δεν έσπασαν ποτέ αυτή την ισοπαλία 1-1 με τους Λέικερς σου.



Σε λάτρεψα που ανέρρωσες και επέστρεψες. Που έφυγες σαν πολεμιστής και που έβαλες 60 πόντους στο τελευταίο σου παιχνίδι.

Μισούσα και αγαπούσα ότι, ως οπαδός των Σέλτικς, αναφωνούσα Κόμπι κάθε φορά που πετούσα κάτι στα σκουπίδια. Και μίσησα, αλλά και λάτρεψα που μοιράστηκες αυτή τη φωτογραφία.

Λάτρεψα που κατάλαβες τι σημαίνει Σέλτικς εναντίον Λέικερς, ακόμη κι όταν οι δύο ομάδες δεν ήταν στα καλύτερά τους.

Μίσησα πως μετέδωσες τη νοοτροπία του Mamba στον Τζέισον Τέιτουμ το καλοκαίρι του 2018. Ίσως, ακόμη δεν έχει βγει η ετυμηγορία.

Μίσησα πόσο σεβόμουν το παιχνίδι σου και την θέλησή σου για νίκη. Μίσησα που δεν σε μίσησα στην πραγματικότητα καθόλου γι’ αυτό.

Λάτρεψα που μετά την καριέρα σου έγινες προσιτός σε όλους σαν πατέρας που πηγαίνει τα παιδιά του στον αθλητισμό. Και που και οι δυο μας έχουμε κόρες που λατρεύουν τα σπορ και έτσι συνδέονται μαζί μας.

Μισώ που οι οπαδοί των Σέλτικς δεν θα έχουν την ευκαιρία να φωνάξουν ποτέ ξανά εναντίον σου. Μισώ που εσύ και η κόρη σου φύγατε από κοντά μας τόσο γρήγορα. Μισώ που τα μάτια μου γεμίζουν με δάκρυα και που σπάει η καρδιά μου για την οικογένειά σου.

Μισώ που έφυγες.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Κόμπι.

Με αγάπη και σεβασμό, ένας φίλος των Σέλτικς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags