Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για μεταγραφές - Γι αυτό τον παίκτη πάει ο Ολυμπιακός
| 2020-01-29 15:25:00

Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για μεταγραφές - Γι αυτό τον παίκτη πάει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπαρτζώκα για μεταγραφές - Γι αυτό τον παίκτη πάει ο Ολυμπιακός

Τι δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια και το γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν και κοιτούν ήδη ακόμα ένα γκαρντ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην media day ενόψει του ματς με τη Μπασκόνια:

Για το ματς με την Μπασκόνια: «Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο σε σχέση με το ματς με τη Ζενίτ. Τις συνθήκες ενός αγώνα τις ορίζει και ο αντίπαλος. Η Μπασκόνια είναι περίπου στην ίδια θέση με εμάς. Είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά με σκαμπανεβάσματα, επειδή δεν έχει καλή χημεία φέτος. Πρέπει να παίξεις καλά για να τη νικήσεις».



Για την απόκτηση του Οκτάβιους Έλις: «Η απόφαση που πήραμε για τον Έλις είχε και την παράμετρο ότι έπαιζε στην Ελλάδα, ξέρει τι είναι ο Ολυμπιακός, έχει κίνητρο και αγωνιστικό ρυθμό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προμηθέα και να πούμε ένα συγγνώμη που τον πήραμε. Χάρηκα που κέρδισαν χθες, γιατί τους δυσκολέψαμε. Οι άνθρωποι έχουν δουλέψει μαζί του και τον έχουν βελτιώσει. Πρέπει να βελτιωθεί και στο άλλο επίπεδο γιατί η διαφορά ανάμεσα στο EuroCup και EuroLeague είναι μεγάλη. Ήταν μια επιλογή που είχε το μικρότερο δυνατό ρίσκο αυτή η επιλογή».

Για το ότι οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού έμειναν χωρίς πόντο στον αγώνα με την Ζενίτ: «Το σημαντικό δεν είναι αυτό, αλλά ότι δεν συμμετείχαν σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού που είχαμε κάνει προετοιμασία. Μπορείς να μην σκοράρεις αλλά να κάνεις άλλα πράγματα. Μας στοίχισε αυτό, αλλά ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να βγάλει την χρονιά με 4-5 παίκτες, θέλουμε περισσότερους. Δουλέψαμε μαζί τους και ψυχολογικά. Στο ματς με τη Μπάγερν μας βοήθησαν και κερδίσαμε με 20 πόντους».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε στην αγορά για να κοιτάξουμε και για γκαρντ. Αν είναι μία περίπτωση σαν του Έλις, θα προχωρήσουμε. Δεν θα κάνουμε κίνηση για να την κάνουμε. Η Euroleague φτιάχνει καριέρες. Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε θέματα κινήτρου. Αν μία ομάδα δεν πάει καλά, τότε ο παίκτης μπορεί να παίξει για τα νούμερά του. Αυτό συμβαίνει σε όλους, αλλά είναι και στο χέρι μας να μην συμβεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags