Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκάει "μπαμ" από Πιτίνο, έρχεται... Ράουτινς - Ποιος φεύγει!
| 2020-01-30 15:48:00

Ξαφνικές εξελίξεις στον Εξάστερο - Σκάει "μπαμ" από Πιτίνο - Έρχεται... Ράουτινς - Ποιος φεύγει!

του Pick n' Scroll
Ξαφνικές εξελίξεις στον Εξάστερο - Σκάει "μπαμ" από Πιτίνο - Έρχεται... Ράουτινς - Ποιος φεύγει!

Τα... σκάει πάλι ο Γιαννακόπουλος. Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Βαλένθια, που είναι καθοριστικό όσον αφορά στο αν θα έχει τύχη για την πρώτη πεντάδα.

Οι Ισπανοί είναι δεμένοι, αλλά από πλευράς ταλέντου δεν είναι ξεχωριστοί. Είναι από τα παιχνίδια που μπορεί να πάρει η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, η οποία βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Ο κόσμος, πάντως, του "τριφυλλιού" ρωτάει αν θα γίνει μεταγραφή. Άκουγε ονόματα μέχρι πρότινος. Τελευταίως, όμως, υπάρχει ηρεμία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στην αγορά. Και το ακόμη σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρει παίκτη μόνο και μόνο για να πει ότι πήρε.

Θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού έναν παίκτη να του δώσει ουσιαστικά πράγματα. Σαν κι αυτά που έκανε ο Ράουτινς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Καναδός ξεκίνησε άσχημα την πορεία του στο "τριφύλλι", αλλά με τον ΠΑΟΚ έδειξε τι μπορεί να κάνει. Και ο Πιτίνο περιμένει ανάλογη συνέχεια.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κοιτάζει πολύ την αμερικάνικη αγορά, την οποία και ξέρει πολύ καλύτερα. Ήθελε τον Κένι Γούτεν, αλλά αυτός πήγε στους Νικς, ασχέτως του ότι δεν παίζει.

Η Μπασκόνια πήρε παίκτες, ο Ολυμπιακός το ίδιο, οι ομάδες που παλεύουν για διάκριση ενισχύονται.

Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι "πράσινοι" και δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τα νέα, καθώς μάλιστα η σχετική προθεσμία της Ευρωλίγκας πλησιάζει.

Αν πάρει ψηλό ο Εξάστερος, τότε θα αποχωρήσει ο Μπεν Μπέντιλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags