Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποθέωσε Έλις ο Μπαρτζώκας - Τι είπε για Πρίντεζη, Χαραλαμπόπουλο
Μπάσκετ
| 2020-01-30 23:44:00

Αποθέωσε Έλις ο Μπαρτζώκας - Τι είπε για Πρίντεζη, Χαραλαμπόπουλο - Συγκίνηση για Νταή

Αποθέωσε Έλις ο Μπαρτζώκας - Τι είπε για Πρίντεζη, Χαραλαμπόπουλο - Συγκίνηση για Νταή

Όσα είπε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια.

Ολυμπιακός: Τον Οκτάβιους Έλις αποθέωσε μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας και παράλληλα αναφέρθηκε στους τραυματισμούς Πρίντεζη και Χαραλαμπόπουλου, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Αντώνη Νταή, που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή.

«Η Μπασκόνια έχει μέγεθος αλλά και προβλήματα στην δημιουργία. Έχασαν τα γκαρντ τους λόγω τραυματισμών. Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί στα τελευταία πέντε παιχνίδι έχουμε τις περισσότερες ασίστ μ.ο στην Euroleague. Μέχρι στιγμής ήμασταν τελευταίοι σε αυτό, είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να παίξουμε σαν ομάδα και όχι εγωιστικά. Αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανένα αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε σταθερότητα και συνέπεια», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, προτού προσθέσει:

«Ήθελα να αναφέρω ότι για όλους ήταν μία δύσκολη εβδομάδα συναισθηματικά. Χάσαμε τον Αντώνη, ήταν ο παλιότερος στον σύλλογο. Είχε μεγάλη συμμετοχή στην καθημερινότητά μας. Για όσους είμαστε στην ομάδα χρόνια, ήταν μία μεγάλη απώλεια. Αφιερώνω τη νίκη στη μνήμη του, δεν είναι τίποτα αυτό, αλλά πρέπει να το αναφέρω».

Για τους τραυματισμούς των Πρίντεζη - Χαραλαμπόπουλου και τον Έλις, ανέφερε: «Ο Πρίντεζης χτύπησε στην προπόνηση αλλά πονούσε. Δεν μπορεί να γίνει χειρότερα, απλά υπήρχε πόνος. Θα είναι καλύτερα. Το διάστρεμμα του Βασίλη δείχνει βαρύ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χάσει πολλές μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν στο πνεύμα του αγώνα. Όπως και ο Έλις, αν και δεν είναι εύκολο για κάποιον που βρισκεται λίγες ημέρες στην ομάδα. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι που είχα στο παρελθόν ήθελαν 2-3 μήνες για να καταλάβουν το επίπεδο. Πολλές φορές είναι και στα χέρια του παίκτη για την εμφάνισή του. Δεν είχα τον παραμικρό προβληματισμό όταν ήταν στο παρκέ. Του είχα εμπιστοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για την άμυνα: «Εξακολουθούμε να έχουμε αμυντικά προβλήματα. Πρέπει να κάνεις δουλειές ως ομάδα και πρέπει να υπογράψεις παίκτες γι'αυτές τις δουλειές. Με όλο τον σεβασμό, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Υπάρχουν παίκτες με επιθετικό ταλέντο, αλλά όχι άτομα που θα σταματήσουν τους αντιπάλους στην άμυνα. Προσπαθούμε να το φτιάξουμε αυτό. Η προσθήκη του Έλις μπορεί να μας βοηθήσει. Αλλά υπάρχει ένα θέμα εκεί, το ξέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags