Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητη ανατροπή η Αρμάνι - Πήρε το "θρίλερ" με Μπάγερν από το -20!
Μπάσκετ
| 2020-01-31 00:25:00

Αδιανόητη ανατροπή η Αρμάνι - Πήρε το "θρίλερ" με Μπάγερν από το -20!

Sportdog Team
Αδιανόητη ανατροπή η Αρμάνι - Πήρε το "θρίλερ" με Μπάγερν από το -20!

Απίθανη εξέλιξη και νίκη 79-78 για τους Ιταλούς.

Η Αρμάνι έμεινε ζωντανή στην υπόθεση οχτάδα, πετυχαίνοντας μία επική ανατροπή αφού έχανε με 20 πόντους στο 22ο λεπτό και τελικά κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου με 79-78.

Ένα επιθετικό ριμπάουντ, μια χαμένη βολή, ένα… άγγιγμα της μπάλας κι η ιστορία γράφει πως η Αρμάνι απέφυγε μια ήττα, που θα ήταν… καταστροφική. Το 79-78 δεν κρύβει το πρόβλημα που υπάρχει στους Ιταλούς, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να έχουν χάσει το σταθερό τους βήμα, όμως… αφού δεν πάθαμε και τίποτα!… Από την άλλη οι Γερμανοί της Μπάγερν έχουν κάθε λόγο να τα βάζουν με την τύχη τους, αφού πήγαν στη… Σκάλα του Μιλάνου και τη βρήκαν κλειστή.

Για 30 λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο κι έδειχναν ότι θα φύγουν με αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, όμως στην τελευταία περίοδο το γήπεδο πήρε κλίση, κατηφόρισε προς τη μεριά των παικτών της Αρμάνι. Το επιμέρους 26-12 ήταν αρκετό για να γυρίσει τούμπα το ματς και να νικήσει η παρέα του διάσημου σχεδιαστή μόδας.

Ο Τζόρτζιο με χαρά (κι ας είναι ασύμφορος) θα ράψει κουστούμι στον Νέντοβιτς, που πέτυχε τη νικητήρια βολή, αλλά και στον Ταρζέφσκι, ο οποίος στα έξι δευτερόλεπτα που απέμεναν εξασφάλισε το ριμπάουντ, την κατοχή, τη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής, βέβαια, ήταν ο Μίτσοβ των 26 πόντων, ο Σέρχιο πέτυχε 9, αλλά μοίρασε 10 ασίστ (τυπική συνεισφορά Ροντρίγκεθ), ο Νέντοβιτς ήταν άστοχος από την περίμετρο (0/4 τρίποντα), αλλά καλός σε όλα τα άλλα, ο Ταρζέφσκι πήρε ένα επιθετικό ριμπάουντ, αλλά αυτό ήταν το πιο σημαντικό του αγώνα.

Με τον Μπαρτέλ να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, τον Νέντοβιτς να τον ακολουθεί, τον Ζίπσερ να έχει προσφορά σε πόντους και ριμπάουντ, τον Μονρό να κάνει καλό παιχνίδι τον Κινγκ να έχει 9 πόντους σε 5 λεπτά δίχως να χάσει σουτ, οι Γερμανοί έφτασαν κοντά σε έναν θρίαμβο, αλλά έφυγαν με τους Ιταλούς να τους χτυπούν την πλάτη και να τους συγχαίρουν για την αντίσταση που πρόβαλαν.

ΠΗΓΗ: to10.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags