Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Νερς προπονητής της Team Giannis στο All-Star Game
Μπάσκετ
NBA
| 2020-02-02 05:52:00

Ο Νερς προπονητής της Team Giannis στο All-Star Game

Sportdog Team
Ο Νερς προπονητής της Team Giannis στο All-Star Game

Φέτος ο 52χρονος Αμερικανός θα κοουτσάρει μια από τις ομάδες του All-Star Game.

Ο Νικ Νερς οδήγησε πέρυσι τους Τορόντο Ράπτορς στην κατάκτηση του τίτλου, στην «παρθενική» σεζόν της καριέρας του ως πρώτος προπονητής στο NBA.

Φέτος ο 52χρονος Αμερικανός θα κοουτσάρει μια από τις ομάδες του All-Star Game που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο Σικάγο.

Η νίκη 105-92 των Ράπτορς στο Ντιτρόιτ εξασφάλισε στους Καναδούς το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή μεταξύ των ομάδων, των οποίων οι προπονητές διεκδικούσαν μια θέση στο All-Star Game, με αποτέλεσμα ο Νερς να τύχει της συγκεκριμένης τιμής. Μάλιστα, ο Νερς θα κοουτσάρει την Team Giannis του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή, ωστόσο ο τεχνικός των «ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ, είχε κοουτσάρει στο περυσινό All-Star Game.

Στο μεταξύ, το NBA ανακοίνωσε ότι οι παίκτες που θα μετάσχουν στο φετινό All-Star Game θα φορούν ξεχωριστές φανέλες, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του, Τζιάνα, και τους άλλους επτά ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με το ελικόπτερο του θρύλου των Λέικερς κοντά στο Λος Άντζελες.

Έτσι, τα μέλη της Team LeBron (σ.σ. η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς) θα φορούν φανέλες με το 2, το οποίο ήταν το νούμερο που φορούσε η Τζιάνα όταν έπαιζε μπάσκετ, ενώ οι παίκτες της Team Giannis (σ.σ. της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο) θα φορούν φανέλες με το νούμερο 24, το οποίο φορούσε ο Μπράιαντ.

Επίσης, και οι δύο ομάδες του All-Star Game θα φέρουν στη φανέλα τους εννέα αστέρια, τα οποία θα αντιπροσωπεύουν τις εννέα ζωές που χάθηκαν στο δυστύχημα.

Επιπρόσθετα, όσοι μετάσχουν στον αγώνα των "Rising Stars" (14/2) και στους διαγωνισμούς Skills Challenge, τριπόντων και καρφωμάτων θα φέρουν στη φανέλα τους αυτοκόλλητα με τους αριθμούς 2 και 24 στο κέντρο, οι οποίοι θα περικλείονται από εννέα αστέρια.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags