Facebook Pixel Κόμπι Μπράιντ: Το τελευταίο "αντίο" στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του - Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία
Μπάσκετ
NBA
| 2020-02-07 22:23:00

Το τελευταίο "αντίο" στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του - Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία

Sportdog Team
Το τελευταίο "αντίο" στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του - Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία

Διαβάστε πότε θα γίνει η κηδεία.
 

Η κηδεία και η επιμνημόσυνη τελετή αφιερωμένη στην μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα και των άλλων επτά ανθρώπων που σκοτώθηκαν τον περασμένο μήνα, όταν το ελίκόπτερο που επέβαιναν, συνετρίβη, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο «Staples Center».

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη (σ.σ. Και όπως είναι γνωστό, οι ημερομηνίες στις ΗΠΑ γράφονται διαφορετικά απ΄ ότι στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, η 24η Φεβρουαρίου γράφεται 02/24/2020).

Ούτε βεβαίως η επιλογή του χώρου ήταν τυχαία, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο μεγαλούργησε ο Κόμπι ως παίκτης των Λος Αντζελες Λέϊκερς.

Την είδηση έδωσαν στην δημοσιότητα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ωστόσο δεν την έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής, ούτε η διοίκηση των Λέϊκερς, ούτε ο δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης, Ερικ Γκαρτσέτι.

Ο Κόμπι και η Τζιάνα, έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο τους έπεσε σε πλαγιά ενός λόφου κοντά στο Λος Άντζελες. Τα άλλα θύματα της τραγωδίας, είναι ο προπονητής του μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι και η κόρη τους, Αλίσα που ήταν συμπαίκτρια της Τζιάνα, η Κριστίνα Μάουζερ, βοηθός προπονητή της ομάδας μπάσκετ των κοριτσιών, η Σάρα και η Πέϊτον Τσέστερ (σ.σ. μητέρα και κόρη) και ο πιλότος, Αρα Ζομπαγιάν.

Το θρυλικό «Staples Center», βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην διάσημη αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 20.000 άτομα, έγινε η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον (2009), αλλά και του Αμερικανού ράπερ, Νίπσεϊ Χασλ, ο οποίος δολοφονήθηκε πέρυσι στην γειτονιά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags