Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκες Πιτίνο για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟ - Πόσες νίκες θέλει - Έτσι θα προκριθεί
Μπάσκετ
| 2020-02-07 23:42:00

Ατάκες Πιτίνο για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟ - Πόσες νίκες θέλει - Έτσι θα προκριθεί

Sportdog Team
Ατάκες Πιτίνο για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟ - Πόσες νίκες θέλει - Έτσι θα προκριθεί

Η ανάλυση του Αμερικανού και το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Κληθείς να σχολιάσει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ότι οι Πράσινοι έχουν ως στόχο να φτάσουν τις 18 νίκες, δηλαδή να πετύχουν τέσσερις ακόμα, για να μπουν στα πλέι οφ.

Παράλληλα, εστίασε στα πολλά λάθη του Τριφυλλιού που δίνουν εύκολους πόντους στον αντίπαλο, στοιχείο που αναγνώρισε ως το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε την καλύτερη πρώτη περίοδο της σεζόν. Όμως μια ομάδα όσο καλή κι αν είναι αν κάνει 22 λάθη είναι μέτρια. Κυνηγάμε τις 18 νίκες. Τα περισσότερα δύσκολα παιχνίδια μας είναι εκτός έδρας όπως με την Μακάμπι, τον Ολυμπιακό, την Εφές, την Ρεάλ Μαδρίτης.. Οπότε κάθε νίκη είναι σημαντική για εμάς στη προσπάθεια για τα πλέι οφ».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει έλλειμμα ενέργειας τόνισε: «Η ομάδα μου έχει πάρα πολύ ενέργεια. Είμαστε καλοί στα πρώτα δεκάλεπτα. Η απουσία του Παπαπέτρου μας πόνεσε. Το πρόβλημα δεν είναι η ενέργεια, αλλά τα λάθη που δίνουν εύκολους πόντους στον αντίπαλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags