Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες Αντετοκούνμπο για τον Baby Freak και τον Κόμπι Μπράιαντ!
| 2020-02-15 21:25:00

Ατάκες Αντετοκούνμπο για τον Baby Freak και τον Κόμπι Μπράιαντ!

Sportdog Team
Ατάκες Αντετοκούνμπο για τον Baby Freak και τον Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Έλληνας άσος δηλώνει νυσταγμένος.

Στο γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας ρωτήθηκε στη Media Day του NBA All Star Game 2020 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος απάντησε με τέτοιο τρόπο που έκανε τους πάντες γύρω του να γελάσουν.

Κι αυτό γιατί στην ερώτηση αν η γέννηση του παιδιού του, τον κάνει να νιώθει ασταμάτητος πλέον, εκείνος απάντησε πως "για να σου είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω το μωρό νιώθω λίγο νυσταγμένος. Χρειάζομαι ύπνο. Είναι ευλογία να έχεις παιδί. Είμαι πολύ ευτυχισμένος".

Ο Έλληνας άσος ρωτήθηκε παράλληλα και για τον Κόμπι Μπράιαντ και το πόσο τον επηρέασε στη διάρκεια της ζωής του, εξηγώντας πως "ήταν το είδωλό μου. Όχι απλά ένα είδωλο για μένα, αλλά για μια ολόκληρη γενιά. Ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν της δικής μας εποχής. Έδωσε πολλά στο πίσω στο άθλημα, πολύς κόσμος δεν το κάνει αυτό. Το ταλέντο δεν έχει καμία αξία αν δεν το μοιράζεσαι".

Όσο για τον Στεφ Κάρι που έχει χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού κι είναι εκ των μεγάλων απόντων του NBA All Star Game 2020 του Σικάγο; "Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Οι παίκτες, απολαμβάνουμε κάπως το γεγονός πως δεν παίζει, όχι όμως ότι είναι τραυματίας. Θέλουμε να είναι υγιής, απλά παίζει με τέτοιο τρόπο, που το κάνει πολύ δύσκολο για όλους μας" είπε χαμογελώντας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (Ελλάδας) θα παίξει ως ο αρχηγός της μίας εκ των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags