Facebook Pixel Συγκινητικό: Έδωσαν το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ στο βραβείο του MVP του All Star!
Μπάσκετ
NBA
| 2020-02-16 09:49:00

Συγκινητικό: Έδωσαν το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ στο βραβείο του MVP του All Star!

Sportdog Team
Συγκινητικό: Έδωσαν το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ στο βραβείο του MVP του All Star!

Τεράστια τιμή στη μνήμη του αδικοχαμένου "Black Mamba".

Το βραβείο MVP του ΝΒΑ All Star, παίρνει μόνιμα την ονομασία του Κόμπι Μπράιαντ, όπως δήλωσε ο Επίτροπος της National Basketball Association, Άνταμ Σίλβερ.

Ο Μπράιαντ, που έφυγε από την ζωή μαζί με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και άλλους επτά συνεπιβάτες σε συντριβή ελικοπτέρου κοντά στο Λος Άντζελες, είχε 18 συμμετοχές σε All-Star και κέρδισε τέσσερα βραβεία MVP All-Star Game.

«Η απώλειά του μαζί με την κόρη του ... είναι ανείπωτη», δήλωσε ο Σίλβερ σε συνέντευξη Τύπου. «Ως πατέρας ... αυτό είναι το αδιανόητο».

Το βραβείο Kobe Bryant MVP θα δοθεί τα ξημερώματα στον πιο πολύτιμο παίκτη του παιχνιδιού ανάμεσα στις ομάδες Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρον Τζέιμς.

«Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι συνώνυμο με το NBA All-Star και ενσαρκώνει το πνεύμα αυτής της παγκόσμιας γιορτής του παιχνιδιού μας», ανέφερε ο Σίλβερ. «Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να ανταγωνιστούν οι καλύτεροι , προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο για εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο».

Ο Μπράιαντ έκανε το ντεμπούτο του στο NBA All-Star Game το 1998 στην ηλικία των 19 ετών και έγινε ο νεότερος παίκτης που έπαιζε ποτέ σε ένα All-Star Game. Οι 18 συμμετοχές του σε All-Star του είναι δεύτερες στην ιστορία του NBA πίσω από τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος είχε 19.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags