Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα Πιτίνο με ψηλό - Kαριέρα NBA, γνωστός στην Ελλάδα - Αυτόν διώχνει
| 2020-02-19 15:00:00

Βόμβα Πιτίνο με ψηλό - Kαριέρα NBA, γνωστός στην Ελλάδα - Εναλλακτική Ματιάνγκ - Αυτόν διώχνει!

του Pick n' Scroll
Βόμβα Πιτίνο με ψηλό - Kαριέρα NBA, γνωστός στην Ελλάδα - Εναλλακτική Ματιάνγκ - Αυτόν διώχνει!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ. Ηχηρή μεταγραφή και... διαζύγιο.

Αντίστροφα μετράνε όλοι στον Παναθηναϊκό για την τελευταία μεταγραφή που θα γίνει ενόψει της τελικής ευθείας της Ευρωλίγκας.

Μεταγραφή που έχει να κάνει με τον ψηλό που θα προστεθεί με τον ψηλό, που θα προσφέρει αυτό που δεν μπορούν ο Ουάιλι, ο Μπέντιλ και ο Βουγιούκας.

Ο κόσμος του "τριφυλλιού" ρωτάει καθημερινά ποιος θα είναι ο εκλεκτός, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση, καθώς ο Ρικ Πιτίνο δεν έχει αποφασίσει.

Ο Αμερικάνος προπονητής έχει ξεχωρίσει 3-4 ονόματα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση.

Η προθεσμία για τις μεταγραφές στην Ευρωλίγκα λήγει στις 26 Φεβρουαρίου, την επόμενη Τετάρτη δηλαδή.

Ο Πιτίνο έχει στο μυαλό του έναν παίκτη με θητεία στο ΝΒΑ, που το όνομά του θα προκαλέσει αίσθηση. Είναι παίκτης που τον γνωρίζουν πολύ καλά στη χώρα μας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ακόμη στο μπλοκάκι του 2-3 παίκτες με θητεία στην Ευρώπη. Ένας από αυτούς είναι ο Μανγκόκ Ματιάνγκ, ο οποίος παίζει στην Τουρκία και κάνει πολύ καλή χρονιά. Ο Ματιάνγκ δεν είναι στην κορυφή της λίστας του Πιτίνο, αλλά μπορεί να μπει, αν δεν του κάτσουν οι άλλες περιπτώσεις, τις οποίες έχει προτεραιότητα.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να έχει γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη που θα πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει στόχο να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

Ένας εκ των Ουάιλι ή Μπέντιλ θα αποχωρήσει μόλις αποκτηθεί ο νέος ψηλός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Oβίδα" Αλαφούζου στη Superleague - "Έκλεισε" παικταρά μεγάλης ομάδας - Toν ήθελε ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags