Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαρτζώκας για απουσίες: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι - Υπάρχουν σοβαρά θέματα"
| 2020-02-19 15:13:00

Μπαρτζώκας για απουσίες: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι - Υπάρχουν σοβαρά θέματα"

Sportdog Team
Μπαρτζώκας για απουσίες: "Πρέπει να είμαστε ενωμένοι - Υπάρχουν σοβαρά θέματα"

Τι σχολίασε για τις νέες προσθήκες.

Ολυμπιακός: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι ενόψει του αγώνα για την Βιλερμπάν, καθώς πλέον έχουν μείνει "μισοί" λόγω των πολλών απουσιών που έχουν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις απουσίες που υπάρχουν και σχολίασε πως πρέπει να μείνουν ενωμένοι.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για:

Το αυριανό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την δέουσα σοβαρότητα. Η Βιλερμπάν είναι μια ιδιαίτερά δύσκολη ομάδα που πιέζει την μπάλα και δημιουργεί προβλήματα. Πρέπει να ελέγξεις το παιχνίδι για να κερδίσεις. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ήμασταν ελλιπείς, σήμερα είμαστε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση καθώς ο Ρούμπιτ έχει την ίδια ίωση με τον Πολ και τον ακολούθησε στο νοσοκομείο. Άρα είμαστε με δύο λιγότερους παίκτες από ότι την προηγούμενη φορά. Ωστόσο πιστεύω πως θα είμαστε ενωμένοι, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Το κλειδί του αγώνα:

«Δε μπορώ να πω ποιο θα είναι το κλειδί. Χρειάζεται συνεργασία από όλους τους παίκτες, να παλέψουν για κάθε φάση. Πολλές φορές, όταν έχεις πολλές απουσίες, η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα και μετρούν άλλα πράγματα. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί κάναμε δικές μας όλες τις 50-50 μπάλες. Αυτό ελπίζω πως θα κάνουμε και αύριο».

Το αν το κλειστό ροτέισον αποφέρει κέρδη σε αυτό το σημείο της σεζόν:

«Δεν έχω απάντηση σε αυτό. Πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση στο τέλος της χρονιάς. Έχουμε χάσει πολλούς σημαντικούς παίκτες και υπάρχουν σοβαρά θέματα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι που θα παίξεις και χρειάζεσαι συσπείρωση, αλλά και οι προπονήσεις που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να γίνουν σωστά».

Τις δύο νέες προσθήκες των ΜακΚίσικ και Μπάικς:

«Καταρχάς, μας βοηθούν σημαντικά στο αριθμητικό κομμάτι. Για να τους επέλεξα σημαίνει ότι τους πιστεύω. Μέχρι στιγμής ο ΜακΚίσικ ξεπερνάει τις προσδοκίες μου. Και εκείνος αλλά και ο Μπάικς ήταν επιλογές μου και όπως είδατε δεν ήθελα να πάρω καμιά βιαστική απόφαση, προκειμένου να έρθει κάποιος απλά για να έρθει. Δεν μας βοηθάνε μόνο από πλευράς αθλητικότητας, αλλά και γενικότερα, γιατί καταλαβαίνουν το παιχνίδι καλά και υπάρχει προοπτική και για την επόμενη χρονιά. Δεν θα κάνουμε άλλες προσθήκες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags