Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο ΣΟΚ - Χτύπησε και ο Μιλουτίνοφ - Έφυγε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια!
Μπάσκετ
| 2020-02-20 20:01:00

Νέο ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Χτύπησε και ο Μιλουτίνοφ - Έφυγε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Χτύπησε και ο Μιλουτίνοφ - Έφυγε κουτσαίνοντας για τα αποδυτήρια! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη ατυχία. Τα λέει... όλα η αντίδραση Παπανικολάου!
 

Δεν έχουν τελειωμό οι ατυχίες στον Ολυμπιακό, αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών, αποχωρώντας με πρόβλημα από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν!

Περίπου στα μέσα της δεύτερης περιόδου του αγώνα, ο Σέρβος σέντερ πάτησε στο πόδι του Τζόρνταν Τέιλορ στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ και έπεσε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Μιλουτίνοφ δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του, με αποτέλεσμα να φύγει από το παρκέ υποβασταζόμενος, την ώρα που σύσσωμο το κοινό του ΣΕΦ χειροκροτούε και τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του.

Ο Σέρβος πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια και οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Η απελπισία των Πειραιωτών για τις συνεχείς ατυχίες εκφράστηκε πλήρως στην αντίδραση του Κώστα Παπανικολάου. Την ώρα που ο Μιλουτίνοφ έφευγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον "Παπ" να κοιτάζει τον ουρανό με ένα βλέμμα... απόγνωσης.

Και πως να αντιδράσει διαφορετικά ο Έλληνας άσος, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τους Σπανούλη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο, Πολ και Ρούμπιτ, ενώ μετά τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ θα κληθεί να βγάλει το παιχνίδι με μόλις οκτώ ετοιμοπόλεμους παίκτες!

Δείτε πώς τραυματίστηκε ο Σέρβος και την απόγνωση του "Παπ":

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags