Facebook Pixel Sportdog.gr | "Τρελαμένος" ο Πιτίνο - Έτσι κλειδώνει η 8άδα - "Μπαμ" με ψηλό από Κίνα - Φέρνει και αντι-Φριντέτ;
| 2020-02-22 14:56:00

"Τρελαμένος" ο Πιτίνο - Έτσι κλειδώνει η 8άδα - "Μπαμ" με ψηλό από Κίνα - Φέρνει και αντι-Φριντέτ;

του Pick n' Scroll
"Τρελαμένος" ο Πιτίνο - Έτσι κλειδώνει η 8άδα - "Μπαμ" με ψηλό από Κίνα - Φέρνει και αντι-Φριντέτ;

Ποιος Βουγιούκας; Τι ακούγεται στην πιάτσα. Τρελά λεφτά για δύο!

Ο Παναθηναϊκός την πάτησε χθες από την Μπαρτσελόνα και πλέον τρέχει ακόμη πιο πολύ για να μη μείνει εκτός οκτάδας. Εχει 14 νίκες, έχει το πάνω χέρι έναντι άλλων ομάδων, εν τούτοις έχει και εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Ρικ Πιτίνο ψάχνει καθημερινά τους τρόπους, με τους οποίους θα βελτιωθεί η ομάδα του. Χθες ο Παναθηναϊκός για μεγάλο διάστημα ήταν πολύ καλός, αλλά στο τέλος κατέρρευσε, απογοητεύοντας τον κόσμο του που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Βέβαια έπαιζε με μία ποιοτικότερη ομάδα, που μόνος ένας παίκτης της, ο Μίροτιτς, στοιχίζει 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η διαφορά μπάτζετ και ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και να φανταστεί κανείς ότι από τους Καταλανούς έλειπαν ο Ερτέλ με τον Πάνγκος.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δεν έφτανε. Ο Ιαν Βουγιούκας βοήθησε, αλλά για να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα. Όπως ένας ακόμη ποιοτικός ψηλός.

Όπως αναφέρουμε συνεχώς, ο Παναθηναϊκός θα πάρει σέντερ. Αν και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το ότι "αν δεν βρει ποιοτικό παίκτη, δεν θα πάρει".

Οι "πράσινοι" το παλεύουν και έχουν ξαναρίξει τα δίχτυα τους στην αγορά της Κίνας μήπως και μπορέσουν να βγάλουν κάποιον παίκτη από εκεί. Ο Εκπε Γιούντο είναι ο διακαής πόθος, αλλά μάλλον θα μείνει όνειρο απατηλό.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και έναν αμυντικό γκαρντ, αφού κυρίως ο Φριντέτ δεν μαρκάρει ούτε με τα μάτια. Δεν υπάρχει, όμως, χρόνος (και όχι μόνο χρόνος), ώστε να γίνουν δύο μεταγραφές. 

Την Τετάρτη λήγει η προθεσμία της Ευρωλίγκας και όλα δείχνουν ότι το "τριφύλλι" θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν παίκτη για τη φροντ-λάιν, φουλάροντας από κει και πέρα για την επίτευξη του στόχου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δίνει... πόνο ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό - Απίθανη κίνηση στα υπόψιν - Το ξέρει ο Δώνης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags