Facebook Pixel Αποκαλύψεις από τον Τούρκο διαιτητή του ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα για την επίθεση στο ταξί!
Μπάσκετ
| 2020-02-22 16:33:00

Αποκαλύψεις από τον Τούρκο διαιτητή του ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα για την επίθεση στο ταξί!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από τον Τούρκο διαιτητή του ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα για την επίθεση στο ταξί!

"Φορούσαν κουκούλες, έσπασαν το πίσω τζάμι".

Ο Εμίν Μόγκουλκοτς μίλησε στον τουρκικό Τύπο για την επίθεση από αγνώστους που δέχτηκαν οι διαιτητές του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ταξί που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο τους.

«Έγινε μια επίθεση στο ταξί που μας μετέφερε. Χτύπησαν το πίσω τζάμι και το έσπασαν. Τα θραύσματα έπεσαν στο πρόσωπο του Λαμόνικα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Αιμορράγησε σε αρκετά σημεία. Εγώ ήμουν στη μέση και δεν τραυματίστηκα. Πήγαμε στο νοσοκομείο λόγω των τραυματισμών του Λαμόνικα και αμέσως μετά καταθέσαμε στην αστυνομία και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μας», ανέφερε ο Τούρκος ρέφερι.



«Δεν έχουμε ιδέα ποιοι μας επιτέθηκαν. Η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δράστες δεν είχε πινακίδες και εκείνοι φορούσαν κουκούλες. Εμείς δεν είδαμε τίποτα, οπότε δεν θα μπορούσαμε να πούμε κάτι. Όμως κρίνοντας από την πόλη που ήμασταν, έχει λογική να σκεφτεί κανείς πως οι δράστες ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Προφανώς δεν ξέρουμε ποιοι είναι», πρόσθεσε.

Όσο για το αν είχε γίνει αποδέκτης εχθρικής συμπεριφοράς στη διάρκεια της αναμέτρησης, είπε: «Στη διάρκεια του αγώνα έγινε ό,τι σε κάθε αγώνα. Ακόμη και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν αντέδρασαν εναντίον μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags