Facebook Pixel Τέλος το ban από την Ευρωλίγκα για Ολυμπιακό - Κανονικά με Μακάμπι Μπάικς και ΜακΚίσικ!
Μπάσκετ
| 2020-02-25 11:13:00

Ανατροπή δεδομένων με Μακάμπι - Στην διάθεση Μπαρτζώκα οι δύο παικταράδες - Βγήκε απόφαση!

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων με Μακάμπι - Στην διάθεση Μπαρτζώκα οι δύο παικταράδες - Βγήκε απόφαση!

Και επίσημα... χαμόγελα στον Ολυμπιακό.

Κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι οι Ντουάιτ Μπάικς και Σακίλ ΜακΚίσικ!

Κι αυτό γιατί η Ευρωλίγκα ήρε το ban μεταγραφών που είχε επιβάλλει στον Ολυμπιακό από τις 31 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο καινούργιες μεταγραφές των Πειραιωτών θα βοηθήσουν στο δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Παρόλα αυτά, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει εκτός λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο, από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αρχή των οικονομικών θεμάτων της Euroleague έλαβε την απόφασή της σχεδικά με την κατάσταση συμμόρφωσης του Ολυμπιακού με τους Κανονισμούς Χρηματοπιστωτικής Στθαερότητας και Fair Play. Η διαδικασία ξεκίνησε με βάση την εικαζόμενη παράβαση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και της παράλειψης πληροφοριών για την μη τήρηση των Άρθρων 32Α, 32D και 32E του πειθαρχικού κώδικα της Euroleague.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε από την Επιτροπή Ελέγχου και Διαχείρισης της Euroleague και είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή απαγόρευση στον Ολυμπιακό να δηλώσει νέους παίκτες για ένα μήνα, όσο η Διοίκηση Οικονομικών εξέταζε την υπόθεση.

Ως αποτέλεσμα της αναθεώρησης, η Οικονομική Επιτροπή απόφασισε:

1) Ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για τις παραβάσεις που προβλέπονται από το άρθρο 32Α και 32D του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

2Α) Μείωση κατά 7,5% (από 65% σε 57,5%) του επιτρεπόμενου ακαθάριστου κόστους μισθοδοσίας για την σεζόν 2020/2021.

2Β) Μείωση 5% (από 65% σε 60%) του επιτρεπόμενου ακαθάριστου κόστους μισθοδοσίας για την σεζόν 2021/2021.

3) Το ban μεταγραφών και δήλωσης παικτών που επιβλήθηκε ως προσωρινό μέτρο στις 31 Ιανουαρίου 2020 λήγει στην ημερομηνία της παρούσας απόφασης, άρα στις 25 Φεβρουαρίου 2020».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags